Marc Skinner før kampen mot Arsenal, 17. februar 2024.

- Hver gang du spiller på West Hams bane, er det en vanskelig kamp

Publisert Sist oppdatert

Denne helgen er Marc Skinner og kvinnelaget klare for kamp mot West Ham etter landslagspausen. 16:00 braker det løs på Chigwell Construction Stadium.

Sist United møtte West Ham var i november. Da vant de kampen hele 5-0, men til tross for den dominerende seieren er Skinner klar på at han forventer motstand.

Uniteds forrige kamp var mot Arsenal. Det endte med et kjipt tap på et fullsatt Emirates Stadium. Det røde London-laget møtte West Ham tidlig i februar, men det endte med tap mot ligaens 10. plass. 

- Jeg tror du må møte West Ham på hjemmebane på en annen måte enn hvordan du spiller mot West Ham på stadion deres. Det er ikke bare en klisjé, men banen er faktisk annerledes. Arsenal dro dit og dominerte på mange områder, men tapte kampen. Jeg tror man må spille ut ifra hva banen gir deg. Du må spille mot styrkene og svakhetene til West Ham, sa Skinner under fredagens pressekonferanse. 

Chigwell Construction Stadium.

- Jeg har den største respekten for Rehanne Skinner fordi jeg kan se nøyaktig hva hun gjør. Jeg kan se hva de gjør som et lag. Dette kommer ikke til å være i nærheten av hvordan den første kampen var. Hver gang du spiller på West Hams bane, er det en vanskelig kamp. Så vi forventer det. 

Positivt på skadefronten

Manchester Uniteds kvinnelag fikk noen gode nyheter fredag morgen, til tross for at manageren bekreftet at Jayde Riviere ikke er klar til helgens oppgjør. Hinata Miyazawa og Emma Watson har nemlig tatt det neste steget i rehabiliteringen etter skader. 

Watson pådro seg en knebåndsskade i september under landslagspausen med Skottland og har fortsatt til gode å spille i United-drakta denne sesongen. Miyazawa har vært ute siden desember etter å ha pådratt seg et brudd i ankelen mens hun spilte for Japan.

- Vi fikk noen positive nyheter - det ser ut som Emma Watson løper rettlinjet i dag, så det er positivt. Hun er tilbake på banen. 

- Hinata Miyazawa er tilbake for en andre økt i dag også.

- Men bortsett fra det, forventer jeg at alle skal være friske.

Hinata Miyazawa tilbake i trening.
Powered by Labrador CMS