DAILY MAIL:

– Højlund og Dalot skal ha havnet på kant med hverandre i høst – Fernandes støttet landsmannen

Publisert

Det har ikke bare vært fryd og gammen i Manchester United denne sesongen.

I høst oppsto det fullstendig isfront mellom Erik ten Hag og Jadon Sancho. På nyåret havnet Marcus Rashford i et kritisk søkelys etter å ha vært på byen i Belfast, kun timer før han meldte forfall til trening på grunn av sykdom.

For kort tid tilbake måtte Alejandro Garnacho beklage etter at Twitter-kontoen han likte et innlegg med kritikk mot Ten Hag.

Mandag kveld skriver Chris Wheeler i Daily Mail om en episode som skal ha skjedd mellom Diogo Dalot og Rasmus Højlund underveis i 3-4-tapet borte mot FC København i november.

De to skal nemlig ha havnet på kant med hverandre i forbindelse med FCKs 3-3-scoring på tampen. Kaptein Bruno Fernandes skal ifølge Wheeler ha støttet sin landsmann. 

I etterkant av oppgjøret skal Højlund ha luftet problemene med flere av trenerne. Da skal han angivelig ha fått beskjed om å ta det direkte med Dalot. De to skal senere ha tatt hverandre i hånda, og forholdet mellom Fernandes og Højlund skal dermed også ha blitt reparert.

Wheeler skriver at Ten Hag og trenerteamet skal ha blitt servert en hodepine i forkant av kampen i den danske hovedstaden. Højlund skal nemlig ved flere anledninger ha klaget på at Dalot ga han for få pasninger.

I artikkelen hevder United-journalisten at Ten Hag ble rasende i garderoben etter kollapsen mot Coventry søndag. Han skal ha vært meget skuffet over at laget hans på ny ga fra seg en seier på tampen.

Powered by Labrador CMS