ANTONY FÅR HARD MEDFART:

Kritiseres etter feiringen: – Han bør være flau

Publisert

Det er særlig én ting som har sirkulert rundt i sosiale medier og i engelsk presse etter søndagens dramatiske semifinaleseier i FA-cupen.

Idet Rasmus Højlunds avgjørende straffespark dundret i nettet, plukket diverse kameraer opp en Antony som tok seg til ørene foran Coventrys nedbrutte spillere.

Brasilianeren ble byttet inn i annen omgang på stillingen 3-0 til Manchester United, og kantspilleren hadde, dersom man utelukkende fokuserer på den resultatmessige påvirkningen, ingen særlig god dag på jobben.

I sosiale medier får 24-åringen det så hatten flagrer etter feiringen.

– Helt forferdelig. Han bør være flau, særlig med tanke på at det sto 3-0 da han ble byttet inn. Det sto i sterk kontrast til Harry Maguire, som umiddelbart gikk bort for å trøste Coventrys spillere, skriver BBCs sjefsskribent Phil McNulty på X.

Tidligere Manchester United-spiller Rio Ferdinand er heller ikke nådig.

– Antony... flaut! skriver han.

– Så Antony, som har vært en stor skuffelse i United, kommer inn i det 66. minutt på stillingen 3-0 mot Championship-laget Coventry. Så spoler vi frem, 3-3, ekstraomganger, en hårfin offsideavgjørelse og så straffesparkkonkurranse. Så holder han seg til ørene... Notert, skriver Viaplay-ekspert Jan Åge Fjørtoft.

– Manchester United ble ydmyket i FA-cupseieren mot Coventry, og Antonys fryktelige feiring oppsummerer det hele, skriver Jason Burt i The Telegraph

Tidligere Coventry-spiller Clinton Morrison sendte et sylskarpt stikk til Antony da han gjestet BBC.

– Antony bør konsentrere seg om seg om selv, fordi han kan ende opp med å spille i Championship neste sesong, sa Morrison. 

Powered by Labrador CMS