Erik ten Hag og Jadon Sancho, oktober 2023 og august 2023.

Del to av pressekonferansen:

– Han vet hva han må gjøre hvis han ønsker å returnere

Publisert Sist oppdatert

I et intervju med Andy Mitten og United We Stand-fanzinen ga Erik ten Hag uttrykk for at han ikke mener han burde gjort noe annerledes når det gjelder Jadon Sancho. 

Kantspilleren er for tiden bannlyst fra all involvering med førstelaget etter å ha gitt uttrykk for at Ten Hags påstander om treningsinnsats var løgn, og på del to av fredagens pressekonferanse fikk Ten Hag spørsmål om Sancho, i lys av at januarvinduet snart åpner.

– Det handler om en kultur, og hver eneste spiller må holde seg til visse standarder, og det handlet om det. Så når det gjelder hva som vil skje med ham, så vet han hva han må gjøre hvis han ønsker å returnere. Så det er opp til ham. 

Ten Hag fikk da et oppfølgingsspørsmål om han var enig i at det som foregår nå ikke kan fortsette, og nederlenderen responderte da på akkurat samme vis. 

– Han vet hva han må gjøre. Det er opp til ham. 

SANCHOS FORRIGE KAMP FOR UNITED: Mot Nottingham Forest, 26. august.

Senere i pressekonferansen ble Ten Hag spurt om Sancho fortsatt har full lønn. 

– Jeg mener at det er en intern sak. Vi får se hva som skjer. 

Samme journalist prøvde seg på en omformulering, om at det i så fall vel er å kaste bort klubbens midler, og at det kanskje er best for alle parter om de skiller lag, men Ten Hag hadde ingen planer om å gå mer i detalj rundt Sancho. 

– Som sagt er det en intern sak, og vi får se hva som skjer.

Powered by Labrador CMS