Erik ten Hag går mot plassen sin, med Stretford End i bakgrunnen. 6. desember 2023.

Ten Hag til UWS:

– Alle sa «du kan ikke lykkes i den jobben» til meg. De sa at det var umulig

Publisert

Andy Mitten intervjuet nylig Erik ten Hag for United We Stand-fanzinen han er redaktør for, noe han også snakket om i den nyeste utgaven av UNO-podkasten. 

I det intervjuet snakker United-manageren om hva som inspirerte ham til å ta på seg nettopp den rollen. 

– Jeg elsket lagene til Sir Alex, og den triumfen i Barcelona [Champions League-finalen i 1999]. Det var inspirerende. En stor og suksessfull klubb ble skapt, som så har falt tilbake igjen de siste ti årene. 

– Alle sa «du kan ikke lykkes i den jobben» til meg. De sa at det var umulig. Meg? Jeg ønsket utfordringen. 

– Jeg visste at det ikke ville bli enkelt, men det var en så stor klubb med en så utrolig fanbase. Folk elsker Man United – eller de er imot Man United. Jeg liker klubber som dette. Ajax var som dette. Denne jobben er den vanskeligste å gjøre, men jeg vil ha utfordringen.

ELSKET LAGENE TIL FERGUSON: Erik ten Hag.

Ville ikke gjort noe annerledes i Sancho-sagaen

Erik ten Hag ble selvsagt også spurt om situasjonen rundt Jadon Sancho, som har vært bannlyst fra å trene med førstelaget i mange måneder etter å ha kalt Ten Hag en løgner. 

– Nei, jeg ville ikke gjort noe annerledes, svarer Ten Hag på spørsmål om han kunne gjort det.

Sancho er en av flere spillere som kobles bort fra United, men hva med spillere inn – tror Ten Hag at det er realistisk i januar? 

– Jeg tror ikke det.

Nederlenderen er uansett åpen for å hente inn spillere om det er mulig.

– Som klubb må en se etter mulige forbedringer, så om en kan finne noe bedre [enn det en har], og det er realistisk med tanke på FFP [financial fair play], så mener jeg at klubben må gå for det. Men realistisk sett så er markedet slik at en ikke får tak i de beste spillerne på vinteren. De absolutte toppspillerne vil ikke forlate klubbene sine på vinteren, da er det spillere som er misfornøyde, skadet eller som ikke passer inn.

En kan få tilgang til hele intervjuet ved å kjøpe UWS-abonnement her.

SANCHO OG TEN HAG: Her var det bedre stemning mellom duoen.
Powered by Labrador CMS