Hannibal i aksjon med flagrende hår mot Real Sociedad.

Greenwood-goal og Hannibal-opptur

Hannibal Mejbris utlån i Sevilla fikk ikke den beste starten i januar, men kanskje er det håp om endring.

Lørdag fikk nemlig den United-utlånte spilleren sin første start for Sevilla i La Liga, og det endte med 3-2-seier hjemme mot Real Sociedad.

Hannibal ble byttet ut på stillingen 2-1 etter 53 minutter.

Han stod før dette med 39 minutter fordelt på tre innhopp for Sevilla, og La Liga-starten ble ikke enklere av at det for noen uker siden kom rapporter om at hovedtreneren var kritisk til ham. Sevilla-presidenten tok senere Hannibal i forsvar, og med seier mot laget som før runden lå ti plasser foran på tabellen så kan det kanskje være duket for enda flere Hannibal-minutter i La Liga utover.

Mason Greenwood noterte seg lørdag kveld for sesongens 8. scoring da Getafe spilte 3-3 hjemme mot Las Palmas. Greenwood ble spilt opp i bakrom, rundet keeper og satte 2-0 tidlig i oppgjøret, før Greenwoods lag til slutt ga bort 3-1-ledelsen. Den utlånte United-spilleren står med 13 målpoeng så langt i sesongen.

Jadon Sancho fikk 88 minutter da Borussia Dortmund slo Union Berlin 2-0 borte lørdag, men uten at den utlånte United-spilleren var involvert i scoringene. Sancho noterte seg for målgivende i sine to første kamper i Bundesliga, men står uten målpoeng i sine fem kamper etter 20. januar.

Will Fish spilte samtlige minutter da Hibernian slo Ross County i skotsk Premier League lørdag, et resultat som gjør at hans lag ligger på en ok 6. plass på tabellen.

Keeper Radek Vitek måtte tåle fire baklengs før pause da hans Accrington Stanley ble slått 4-0 borte av Wrexham i League Two, mens Joe Hugill fikk det siste kvarteret for Burton da de spilte 0-0 borte mot Cheltenham i League One.