SEVILLA-PRESIDENTEN FULLROSER HANNIBAL:

– Ikke stol på andre historier

Publisert

Det er ikke helt enkelt å bli klok på Hannibal Mejbris første par uker som Sevilla-spiller siden han ble utlånt fra Manchester United tidligere i januar.

I debuten pådro han seg et mildt sagt tidlig gult kort, før han i den påfølgende cupkampen mot Atletico Madrid ble vraket fra kamptroppen.

Før møtet med Osasuna i helgen mer enn antydet hovedtrener Quique Sánchez Flores at han ikke var helt fornøyd med det tunisieren hadde vist i innledningen på sitt opphold i den spanske storklubben.

Unggutten fikk likevel plass i troppen, uten at det resulterte i spilletid. Dermed står midtbanespilleren på om lag 30 minutter på banen etter de tre første kampene.

I et intervju med lokalavisen ABC de Sevilla forteller imidlertid klubbpresident José María del Nido Carrasco at de er svært fornøyde med å ha 21-åringen på plass.

– Vi er veldig spente på Hannibal, og vi er overbevist om at han kommer til å spille mye for oss. Han er en storslått profesjonell som trener godt og tar vare på seg selv. Alle er veldig fornøyde med ham. Ikke stol på andre historier, forteller del Nido.

Powered by Labrador CMS