Rasmus Højlund, Alejandro Garnacho og Kobbie Mainoo feirer mål mot West Ham, med Erik ten Hag innfelt.

TEN HAG ETTER KAMP:

– Fremtiden er lys

Publisert Sist oppdatert

– Mot Wolves sikret vi seieren veldig sent, og for min del kan vi godt gjøre det litt tidligere, men jeg synes at vi scoret på de riktige tidspunktene [i dag]. Etter 20-25 minutter, og så rett etter pause, og det vil definitivt være god hjelp til å vinne kampen.

Det svarte Ten Hag med et smil på det første spørsmålet han fikk fra MUTV etter kampen, og det var ikke tvil om at han var fornøyd med det en del av det han fikk se på Old Trafford. 

LES OGSÅ: Ten Hag om Martínez: – Vi er bekymret

Rasmus Højlund har nå fire mål på de siste fire kampene, og ti scoringer totalt denne sesongen. 

– Jeg har gjentatt meg selv så ofte, og alle bare ser på meg, men han har et høyt potensial. Han må jobbe, han må utvikle seg, han må ha progresjon, men han trenger også å spille på et stabilt lag, og det har vi ikke hatt. Nå ser en hva som skjer når rutinene er på plass, og flere spillere er tilgjengelige, så ser en at vi er et bedre lag som vil servere angrepsspillerne våre bedre slik at de oftere kan komme i situasjoner hvor de kommer til å score mål.

Rasmus Højlund får et 'well done'-klapp fra Erik ten Hag etter å ha blitt byttet ut, 4. februar 2024.
TRENGER ET STABILT LAG RUNDT SEG: Rasmus Højlund.

Ten Hag ble videre spurt om han synes det er spennende med Uniteds frontrekke, med Bruno Fernandes bak Rashford, Højlund og Garnacho. 

– Absolutt, men ikke glem det som er bak der igjen, for alle er involvert. Backene er involvert i angrepsspillet, Kobbie Mainoo er involvert, Casemiro er involvert – det var faktisk han som vant ballen før det første målet, med et godt motpress.

SE HØYDEPUNKTENE:

Ten Hag ble også spurt om bildet av Højlund, Garnacho og Mainoo sammen (etter Garnachos første mål) sier mye om Uniteds fremtid.

– Absolutt. Fremtiden er lys, noe jeg har sagt tidligere. Vi må bygge, og det handler også om valgene vi tok i overgangsvinduet i sommer hvor vi hentet inn unge spillere, men også om spillerne fra akademiet som har gjort seg fortjent til det, som Garnacho og Mainoo. Vi ønsker å gi dem mulighetene, og de har progresjon nå. 

– Det er først og fremst noe spillerne selv fortjener kompliment for, men det gjelder også alle andre som har vært involvert i utviklingen, som trenerne både i akademiet og på A-laget. De legger ned mye innsats, så godt jobbet, sa Ten Hag – før han kom med en påminnelse: 

– De må jobbe hardt hver eneste dag. De trenger den riktige innstillingen, de kan ikke være tilfredse, for det vil lede til latskap – og det gir verre prestasjoner. Vi trenger en høy standard, og vi trenger et høyt prestasjonsnivå hver dag.

MÅ JOBBE HARDT VIDERE: Rasmus Højlund (21 i dag), Alejandro Garnacho (19) og Kobbie Mainoo (18).
MÅ JOBBE HARDT VIDERE: Rasmus Højlund (21 i dag), Alejandro Garnacho (19) og Kobbie Mainoo (18).
Powered by Labrador CMS