Lisandro Martínez i ferd med å bli sendt ut igjen på banen av Erik ten Hag, 4. februar 2024.

Ten Hag om Martínez: – Vi er bekymret

Publisert Sist oppdatert

Lisandro Martínez leverte en god kamp for Manchester United mot West Ham – men måtte ut med en skade, noe som får United-supporterne til å frykte det verste. 

Nå skal selvsagt argentineren undersøkes skikkelig før vi vet noe om hvor lenge han faktisk blir ute, men Ten Hag har i alle fall blitt spurt om hva status er, i flere ulike intervjuer.

– Det ser ikke bra ut, sa nederlenderen ifølge BBCs Shamoon Hafez.

– Det er veldig synd for ham, og veldig synd for laget.

– Vi gjør alt for å få den riktige diagnosen på hva skaden er. Han er veldig trist, veldig skuffet, og vi føler alle med ham. Det er først og fremst en personlig katastrofe hvis det er virkelig ille, men vi får vente og se hva det er. Men det er også veldig synd for laget siden han definitivt gir oss veldig mye, siteres Ten Hag også på.

MUTVs reporter påpekte i klubbkanalens intervju med United-manageren at United-fansen kommer til å være litt bekymret for Martínez.

– Jeg er like bekymret som alle supporterne, for alle vet hvorfor jeg brakte ham inn. Han bringer vinnermentalitet, en topp innstilling, og han er en fantastisk fotballspiller. Han er en god forsvarsspiller, og med ballen er han veldig viktig for måten vi spiller på. Vi må bare vente og se på hva som skjer, på hva diagnosen er, for jeg kan ikke fortelle dere noe annet enn at vi er bekymret.

Se høydepunktene fra kampen:

Powered by Labrador CMS