Forson-show da United herjet med Galatasaray

Uniteds største talenter tok i mot Galatasaray hjemme i UEFA Youth League til den andre gruppespillkampen for sesongen. Det ble en fin opplevelse med 3-0-seier!

Etter tap mot Bayern på bortebane sist var det viktig å slå tilbake med en seier i denne kampen for å kunne posisjonere seg godt med tanke på avansement.

Den jobben gjorde unggutta med en etter hvert overbevisende seiere mot slitne tyrkiske bein.

Etter en sjansefattig første omgang viste United seg som det soleklart beste laget utover i andre omgang, spesielt anført av Omari Forson.

Snaut halvveis ut i den andre omgangen fikk United straffe etter at James Nolan tok et magadrag inn i Galatasarays sekstenmeter og ble lagt i bakken.

Fra straffemerket var Omari Forson sikker og sendte keeper feil vei og sendte United i føringen.

Med kvarteret igjen på klokka fikk vi servert kampens angrep da innbytter Shea Lacey spilte ballen inn til kampens første målscorer Omari Forson som igjen fant Ethan Williams med en frekk hæl-pasning. Williams plasserte så ballen sikkert i mål til 2-0.

Omari Forson triller inn 1-0 mot Galatasaray.

Shea Lacey og Omari Forson var heller ikke ferdige og etter 87 minutter spilte Lacey en nydelig stikker til Forson som viste seg mye raskere enn tyrkernes forsvar og kom alene med keeper. Der gjorde 19-åringen ingen feil og plasserte ballen i mål og fastsatte sluttresultatet til 3-0.

Her kan du se alle resultater og referat for unggutta.

U19: Man. United 3–0 (0-0) Galatasaray

Leigh Sports Village, UEFA Youth League

Mål: 1-0 Forson (str. 66), 2-0 Williams (Forson, 75), 3-0 Forson (Lacey, 87)

Gule kort: Williams (46), Kambwala (62), Missin (67)

UNITED: Elyh Harrison – James Nolan, Jack Kingdon, Willy Kambwala, Harry Amass (Ashton Missin 56) – Dan Gore, Jayce Fitzgerald (Ruben Curley 64) -  Omari Forson, James Scanlon (Shea Lacey 64), Ethan Williams - Ethan Wheatley (Victor Musa 88)

Ubenyttede reserver: Tom Myles, Louis Jackson, Finlay McAllister

Live:

SLUTT.

90 min: Tillegg i spilletid på minimum fire minutter.

88 min: BYTTE. Ethan Wheatley har jobbet godt denne kampen og mangler bare scoringen. Blir erstattet i sluttminuttene her av Victor Musa.

87 min: MÅL! 3-0! Omari Forson slår inn den siste spikeren i den tyrkiske kista. Shea Lacey spiller en nydelig stikker til Omari Forson som kommer alene med Yilmaz. Denne gangen tar 19-åringen seg tid til å kikke opp før han iskald setter ballen i venstre hjørne.

82 min: United ser ut til å kontrollere dette her inn til seier. Frustrasjonen begynner å innhente de unge tyrkerne som ser ut til å ha gitt litt opp. Kampen stykkes opp av mange frispark.

75 min: MÅL! 2-0! Ethan Williams dobler ledelsen for United! United serverer et lekkert, lekkert angrep. Shea Lacey finner med en smart pasning. Kampens første målscorer Omari Forson får ballen inne i feltet og ser at Ethan Williams kommer bak ham og spiller en frekk hæl-pasning tilbake til Williams som triller ballen ned i det venstre hjørnet.

73 min: NÆRE: Lacey går for skuddet og Yilmaz må ut i full strekk. Nære 2-0, men en god redning!

72 min: Shea Lacey legges i bakken like utenfor sekstenmeteren etter en frekk luke på en Galatasaray-spiller.

67 min: GULT KORT: Ashton Missin feilvurderer en lang ball og treffer en Galatasaray-spiller med en høy støvel. Amland er oppe med kortet for tredje gang i andre omgang.

66 min: MÅL! 1-0! Omari Forson er sikker fra straffemerket, sender keeper feil vei og sender United i føringen!

65 min: STRAFFE TIL UNITED: James Nolan fosser fremover og tar seg inn i feltet. Blir felt av Hamza Akman og dommeren peker på straffemerket!

64 min: BYTTER: Shea Lacey og Ruben Curley kommer inn for Jayce Fitzgerald og James Scanlon

62 min: GULT KORT: Willy Kambwala går knallhardt i ryggen på Dilek og er ikke i nærheten av å ta ballen i duellen. Får Uniteds andre gule.

60 min: Dan Gore svinger inn et frispark fra korridor. Willy Kambwala løper seg fri, men klarer ikke å få noen kroppsdel på ballen som går helt inn til Yilmaz. Nærmer seg noe nå, United.

56 min: BYTTE: Harry Amass går ut og erstattes av Ashton Missin. Offensivt bytte fra Binnion der altså.

55 min: GIGANTISK UNITED-SJANSE! Omari Forson gjør alt på egenhånd og lurer seg forbi Yesilurt og kommer alene med keeper Yilmaz. Går for kraft i avslutningen, men Yilmaz viser frem reaksjonsevne og parerer til corner.

49 min: Igjen er United på etterskudd. Jack Kingdon feller Hamza Akman 25 meter fra mål. Skuddhold for Galatasaray-kapteinen som også forsøker seg, men Harrison har stålkontroll og holder enkelt.

46 min: GULT KORT. Ethan Williams henger i drakta på en Galatasaray-spiller som fosser fremover. Får kampens andre gule kort av dommer Amland.

46 min: AVSPARK.  Andre omgang sparkes i gang på Leigh Sports Village.

45+1 min: PAUSE. Sjansefattig og ikke altfor velspilt. United med et par baller over bortelagets forsvar som har skapt trøbbel, men de fleste av dem avblåst for mindre eller større offsider.

44 min: Galatasaray så ut til å bryte gjennom på Uniteds venstreside, men så en fryktelig svak pasning som ødela alt. Bra for oss.

39 min: STOR UNITED-SJANSE: Galatasaray står høyt, Kingdon slår over forsvaret, Wheatley stikker, ser ut til å komme alene med keeper, men bruker litt for lang tid på å bestemme seg og blir taklet i siste øyeblikk.

38 min: United ruller opp ut mot Harry Amass på venstresiden, men hans innlegg for tett på keeper som plukker enkelt.

33 min: Fantastisk gjennombruddspasning fra Dan Gore, holdt på å sende Forson alene gjennom mot keeper, men dessverre ødela glimrende stopperspill.

32 min: NESTEN: Nå skjer det noe her. United spilte seg frem og rundt 16-meteren, spilte opp til Ethan Williams inne i feltet, og han smeller til - dessverre en meter over fra cirka 15 meter.

31 min: Gult kort til Almazbekov for bortelaget. For sent ute mot Forson.

29 min: SMÅSKUMMELT: Tyrkisk gjennombrudd. En crosspasning mot venstre, James Nolan blir lurt, spilleren stormer inn i Uniteds felt, men innlegget nesten fra dødlinja ble slått ut av Harrison.

28 min: Alt foregår mellom 16-meterne, og uten nok kvalitet eller gjennombruddskraft når de nærmer seg den. Foreløpig.

23 min: Midtveis i 1. omgangen, og egentlig helt uten en ordentlig sjanse til nå.

19 min: United har dominert banespillet de siste minuttene, og nå er det Amass som skaffer seg rom og skyter, men for løst og rett på keeper.

14 min: Ethan Wheatley er på farten igjen. Gå i bakken inne i 16-meteren, men får ikke straffe. Greit nok, ville vært billig selv om det muligens er litt kontakt.

12 min: Ethan Wheatley kommer seg fri på venstrekanten, men får ikke stokket beina i avslutningsøyeblikket og det ender med at dagens dommer, som er Sivert Amland fra Norge, dømmer corner.

10 min: Galatasaray med langt oppspill men Harrison er våken og er ute og snapper ballen.

7 min: United relativt livlige i starten, men de tyrkiske gjestene har fått mer struktur nå.

2 min: Tidlig avslutning fra Harry Amass, men han bommer.

1 min: Kampen er i gang.