Ethan Wheatley, Harry Amass, Louis Jackson og Habeeb Ogunneye på førstelagstrening.

Flere unggutter med førstelaget til London

Publisert Sist oppdatert

Søndag har United mulighet til å ta seg til sin andre FA-cupfinale av to mulige under Erik ten Hags ledelse når Championship-klubben Coventry står på motsatt banehalvdel på Wembley til den andre semifinalen i den tradisjonsrike cupturneringen.

Skadekrisen har gjennom hele denne sesongen vært stor i United-leieren og FA-cupsemifinalen er intet unntak. 

Luke Shaw, Tyrell Malacia, Lisandro Martinez, Raphäel Varane, Jonny Evans, Scott McTominay og Antony var alle utilgjengelige i kampen som ble spilt mot Bournemouth sist.

Erik ten Hag sa på pressekonferansen at McTominay og Antony trolig vil bli klare til Wembley, noe som er godt nytt. 

Listen over viser at store deler av forsvarsspillerne Erik ten Hag normalt sett ville ha kalt seniorspillere er utilgjengelig noe som betyr at yngre krefter vil få muligheten til å vise seg frem på trening og kanskje få mulighet til å være med i en kamptropp.

Lokalavisen Manchester Evening News var tilstede da United satte kursen mot London lørdag ettermiddag og kunne melde at flere unggutter reiser til hovedstaden som en del av United-troppen.

Blant dem som er med er 18 år gamle Louis Jackson som har spilt 15 kamper i Premier League U18 denne sesongen i tillegg til 5 kamper på U21-nivå. Sammen med ham er Harry Amass, Habeeb Ogunneye og Ethan Wheatley blitt avbildet. Alle fire har tilgode å få sine debuter for førstelaget.

Av spillerne som er listet opp i troppen er det også fravær som hittil ikke har blitt nevnt fra Uniteds offisielle kanaler. Willy Kambwala, Mason Mount og Sofyan Amrabat er ikke blant de som MEN har sett reiste til London. Skulle også de tre være fraværende vil det gi Erik ten Hag enda mer hodebry før en av sine viktigste kamper som United-manager.

Hele troppen:

André Onana, Tom Heaton, Altay Bayindir, Diogo Dalot, Aaron Wan-Bissaka, Harry Maguire, Louis Jackson, Habeeb Ogunneye, Harry Amass, Casemiro, Kobbie Mainoo, Christian Eriksen, Scott McTominay, Bruno Fernandes, Alejandro Garnacho, Antony, Marcus Rashford, Rasmus Hojlund, Ethan Wheatley, Omari Forson, Amad Diallo.

Powered by Labrador CMS