Erik ten Hag før kampen mot Luton på Kenilworth Road.

- Får sjansen fordi han har tatt store steg

Publisert Sist oppdatert

Omari Forson får sin første start for Manchester United mot Fulham og starter i angrepsrekke sammen med Marcus Rashford og Alejandro Garnacho.

Før avspark forklarte manager Erik ten Hag valget da han pratet med MUTV.

- Han får sjansen fordi han fortjener det. Han har prestert veldig bra den siste tiden og jobbet knallhardt det siste halvåret og tatt store steg. Han hadde også innvirkning på kampen da han kom inn mot Newport County og kanskje spesielt mot Wolverhampton med målet til Mainoo. 

- Vi forventer gode kombinasjoner og tempo av ham.

Ten Hag blir videre spurt om hva vi kan forvente av angrepet generelt i kampen mot Fulham og forventer et dynamisk angrep.

- De er nødt til å ta vare på rommet og de kan også bytte posisjoner. De vet hvor de skal spille som utgangspunkt, men har muligheten til å være dynamiske. Det gjør at vi kan være uforutsigbare. De liker alle å utfordre i rom og kan være trusler der.

På benken finner vi også et nytt navn i førstelagssammenheng. 20 år gamle Toby Collyer er med i en førstelagstropp for første gang og vil om han kommer inn bli akademiprodukt nummer 250 som får sjansen på førstelagsnivå for Manchester United.

Ten Hag sier at han forventer at den ferske midtbanespilleren kan komme inn å bidra dersom muligheten byr seg.

-  Han har vist gode takter og viser potensiale. Vi har problemer (med skader) så dette er en mulighet for ham, og da må han være klar for det dersom han får sjansen.

Powered by Labrador CMS