Marc Skinner, 10.10.2023, applauderer.

FORNØYD ETTER 7-0:

– En utrolig prestasjon

Publisert Sist oppdatert

Manchester United skuffet litt i helga med et poengtap mot Brighton, men slo voldsomt tilbake ved å vinne 7-0 i torsdagens ligacupkamp mot Everton, etter å ha gjort sju endringer i startoppstillingen.

Da var det ikke så rart at hovedtrener Marc Skinner var en svært fornøyd mann etterpå:

– Jeg er veldig stolt av dem i kveld. Vi evaluerte Brighton-kampen, og dette var det vi skulle gjort i det oppgjøret. Vi skapte så mange store sjanser, og i dag har vi vært så nådeløse foran mål som vi vet at vi kan være.

– Jeg har lagt lista høyt, men jeg synes at de var fantastiske i kveld. Det var en utrolig prestasjon fra laget. Vi dominerte fra start til slutt, sa Skinner, og roste spillerne for innstillingen de viste ved å slå tilbake etter et skuffende resultat.

Innimellom sliter lag med å få samspillet til å sitte når det gjøres mange endringer, men det var ingen slik utfordring å spore for torsdagens United-lag.

– De spilte som om de hadde spilt mange, mange minutter sammen. Vi er kritiske både når vi ikke vinner og når vi vinner, men i kveld ønsker jeg ikke å være kritisk til noen, for de fortjener det.

– Det var vidunderlig å få Geyses [første] mål, at Nikita [Parris] fikk et hat trick, at Phallon [Tullis-Joyce] og Evie [Rabjohn] fikk debutene sine og at Gemma [Evans] fikk 90 minutter – jeg synes hun spilte veldig bra. Jeg synes Lisa [Naalsund] var glimrende på midtbanen også. Det var veldig mye positivt, men nå må vi ta det med oss inn i kampene mot West Ham og Manchester City. Hvis vi gjør det, så vil det være brutalt å møte oss for ethvert lag.

Lisa Naalsund i duell med Evertons Hanna Bennison, 09.11.2023.
EN AV MANGE SOM FIKK ROS FRA SJEFEN: Lisa Fjeldstad Naalsund, som blant annet hadde et fantastisk forarbeid til et av Nikita Parris' tre mål.
Powered by Labrador CMS