Dette er troppen som reiste til Istanbul

Publisert Sist oppdatert

Rasmus Højlund har scoret fem mål i Champions League hittil, inkludert to mot Galatasaray, men en skade han pådro seg mot Luton gjorde ham usikker til den svært viktige bortekampen mot det tyrkiske laget. 

Derfor var det en god nyhet å se ham på treningsfeltet tirsdag formiddag, på den åpne treningen i forkant av avreise til Istanbul.

Antony stod over Everton-kampen med en smell, men var også med på den åpne treningen.

Nå er troppen som reiser klar, og begge er med der (som Ten Hag også bekreftet på sin pressekonferanse).

16 år gamle Jack Fletcher trente tirsdag med førstelaget etter å ha startet på svært imponerende vis for U18-laget, men er naturlig nok ikke med i A-lagstroppen til Istanbul. Han trente med førstelaget forrige uke også, men det sier mer at han gjorde det denne uka siden det var tynt på førstelagstrening forrige uke på grunn av at spillere ikke var tilbake fra landslagssamling. Trolig reiser han også til Istanbul for å være med i UEFA Youth League-kampen.

Marcus Rashford (suspendert) og Donny van de Beek (ikke i Champions League-troppen) trente også på Carrington før lagkameratene dro. 

Disse er med til Istanbul:

Keepere: Altay Bayindir, Tom Heaton, André Onana.

Forsvarsspillere: Raphaël Varane, Harry Maguire, Victor Lindelöf, Diogo Dalot, Sergio Reguilón, Luke Shaw, Aaron Wan-Bissaka.

Midtbanespillere: Sofyan Amrabat, Kobbie Mainoo, Hannibal Mejbri, Dan Gore, Scott McTominay, Bruno Fernandes.

Kantspillere/spisser: Rasmus Højlund, Joe Hugill, Antony, Alejandro Garnacho, Facundo Pellistri, Anthony Martial.

Powered by Labrador CMS