Kobbie Mainoo i aksjon mot Wolverhampton U21 på Carrington, 22. oktober 2022.

Det var ikke den første gangen Mainoo avgjorde en kamp på Molineux

Publisert

Kobbie Mainoo avgjorde torsdag kveld på Molineux i Wolverhampton til ellevill jubel fra Manchester United-fansen. 

Det kanskje ikke alle husker, er at det ikke var den første gangen Mainoo avgjorde en kamp til Uniteds fordel på Molineux. 

Ja, faktisk husket ikke undertegnede det heller før akademisjef Nick Cox twitret om det.

I november 2022 gjestet nemlig Uniteds U21-lag Wolverhampton i 16. delsfinalen av EFL Trophy, og Kobbie Mainoo var et selvsagt valg fra start. 

Det ble ingen målfest som på torsdag, for det endte faktisk 0-0 på Molineux, og dermed ble det en straffekonkurranse som skulle avgjøre hvem som ville gå videre.

Der scoret Marc Jurado, Charlie McNeill og Manni Norkett på Uniteds tre første straffer, mens Wolves bommet på to av sine første tre. Dermed kunne Kobbie Mainoo avgjøre kampen til Uniteds fordel – og det gjorde han med et hardt og godt straffespark. Se høydepunkter fra kampen (inkludert straffekonkurransen) her:

Mainoo storspilte for øvrig også i FA Youth Cup-semifinalen mot U18-laget til Wolves et halvår tidligere, men den kampen ble spilt på Old Trafford, og ikke på Molineux.

PS. Bildet øverst i saken er ikke tatt på Molineux, for vår bildeleverandør har ikke bilder fra den kampen. Bildet er tatt i en annen kamp mot Wolves, på Carrington en måned tidligere.

Powered by Labrador CMS