Diogo Dalot krigersk glad etter målet sitt, og holder frem United-logoen på drakten.

– Det var dette vi kunne bidra med på en trist dag

Publisert Sist oppdatert

Det var lørdag ettermiddag da nyheten om Sir Bobby Charltons død ble kjent.

Dermed ble kampen borte mot Sheffield United helt spesiell, og etter 2-1-seieren var det nettopp legendens bortgang som ble hovedtema da en meget god Harry Maguire og matchvinner Diogo Dalot møtte pressen.

Både Sky Sports og united.no kåret etterpå Maguire til banens beste.

Se videosammendrag fra kampen her:

– Dette ble en veldig trist dag, da vi fikk budskapet i ettermiddag, begynte Maguire.

– Sir Bobby kom mye inn til oss i garderoben, og han lyste opp stedet med sin tilstedeværelse. Det var så stor respekt for ham, fra spillerne, de ansatte og alle i klubben. Tankene våre går til familien.

– Så er vi selvsagt strålende fornøyd med seier, men dette handler om mer enn fotball.

– Sir Bobby kom jo alltid inn til oss i garderoben, og det var uansett om det var seier eller tap. Han var en strålende ambassadør for klubben, og vi kommer til å savne ham. Hele verden vil savne ham. Han var en fantastisk fotballspiller, men enda viktigere - en fantastisk person, fortsatte Maguire.

Diogo Dalot fortsatte litt med det samme.

– Vi ville bidra med noe, og en seier kunne i alle fall gi litt glede på en trist dag. Vi er også fornøyde med seieren. Vi fortjente den til slutt.

– Scoringen min var også bra, og det var det vi kunne bidra med på denne dagen i en klubb hvor alle er som en familie, sa Dalot.

Maguire innrømmet overfor BBC at Sheffield United overrasket dem.

– Formasjonen deres overrasket oss, men jeg følte at vi tilpasset oss. Vi traff tverrliggeren blant annet. Jeg vet at vi kan spille bedre enn vi gjorde i kveld, men seieren var viktig.

Powered by Labrador CMS