– Det sier alt om standarden i denne klubben

Publisert Sist oppdatert

Diogo Dalot ble den store helten mot Sheffield United, da han på lekkert vis bøyde ballen opp i det høyre hjørnet og sørget for at Manchester United vant 2-1.

Mandag stilte portugiseren opp på pressekonferansen med Erik ten Hag, hvor han blant annet fikk spørsmål om scoringen.

– Det er noe vi jobber med, for vi trener på å ha balanse i laget, og når ballen er på motsatt side må vi ha en god struktur. I det øyeblikket var det riktig posisjon for meg å være der, for jeg tror Sofyan (Amrabat) var litt mer mot venstre, så da er det posisjonen motsatt back må være for å gi laget mer balanse

– Og som jeg sa etter kampen, Jeg vet at jeg kan score mål fra distanse. Jeg husker den mot Dortmund i oppkjøringen som var ganske lik. Jeg bare prøvde, og jeg var heldig nok som klarte det.

Se scoringen og resten av høydepunktene igjen:

Etter lørdagens seier står United med to strake seirer. 

Nå gjelder det å sikre tre på rad, både med tanke på muligheten for Champions League-avansement, samt selvtillit i spillergruppa.

– Hver kamp er en mulighet til å bygge selvtillit og momentum. Vi har vist at vi kan finne måter å vinne på, selv om vi ikke spiller som vi ønsker. Vi må bruke disse seirene til å bygge selvtillit før de neste kampene.

På pressekonferansen fikk Dalot også naturligvis spørsmål om Sir Bobby Charlton.

– Jeg var heldig nok til å bli kjent med ham. Han var alltid til stede etter kampene, uansett om vi vant eller tapte. 

– Han ville alltid oppmuntre oss. Det sier alt om standarden for denne klubben. Vi må gjøre alt vi kan for å følge i fotsporene til legender som ham.

Powered by Labrador CMS