EARPS OM UNITED-FREMTIDEN:

– Det har blitt skrevet mye som ikke er sant

Publisert Sist oppdatert

Det råder fortsatt stor usikkerhet rundt fremtiden til Manchester Uniteds eminente sisteskanse Mary Earps.

I kjølvannet av at den engelske målvakten tirsdag mottok prisen «BBC Sports Personality of the Year», ble hun spurt om fremtiden på fotballbanen.

– Akkurat nå vet jeg ikke hva som skjer. Det jeg derimot har lyst til å si er at det har blitt skrevet mye som ikke er sant. Det er derfor jeg ikke har sagt så mye, forklarte burvokteren til BBC.

Kontrakten til Earps går ut til sommeren.

– Jeg føler jeg har opptrådt veldig profesjonelt og med mye integritet gjennom hele prosessen. Jeg spiller med hjertet mitt hele tiden og er opptatt av å holde en høy standard, sa United-keeperen.

– Jeg har lyst til å si mer, men akkurat nå kan jeg ikke. Det er imidlertid vanskelig å ikke si noe når det blir skrevet så mye som ikke stemmer. Personlig synes jeg det er urettferdig, men det beste er uansett at jeg holder fullt fokus på fotballen, la hun til.

I februar ble Earps kåret til verdens beste keeper av FIFA, før hun rundet av en glitrende sesong med «Golden Glove» i kvinnenes superliga i tillegg til å være sentral i det engelske laget som tok seg hele veien til finalen i VM. 

Noen ny United-kontrakt har det imidlertid foreløpig ikke blitt.

I september ble det rapportert at United ser seg om etter en ny målvakt, og selv om Marc Skinner nylig uttalte at klubben selvsagt ønsker å beholde Earps, begynner det snart å haste for å få målvakten til å skrive under en ny avtale.

Powered by Labrador CMS