MANCHESTER, ENGLAND - MARCH 17: Erik ten Hag, Manager of Manchester United, applauds the fans after the Emirates FA Cup Quarter Final between Manchester United and Liverpool FC at Old Trafford on March 17, 2024 in Manchester, England. (Photo by Michael Regan/Getty Images)

TEN HAG OM CASEMIRO OG MARTINEZ:

– De må finne rytmen igjen

Erik ten Hag sender utpå de samme elleve mot Brentford som startet mot Liverpool. På benken sitter dermed både Casemiro og Lisandro Martinez. 

United-manageren forklarer valget slik:

– De er tilbake fra skade, men de har ikke funnet rytmen ennå. De trenger spilletid, men de trenger også trening, sier nederlenderen til MUTV før kampen mot Brentford. 

Kobbie Mainoo debuterte for England i landslagspausen, men har hanglet de siste dagene. Juvelen er imidlertid friskmeldt og spiller fra start på Gtech Community Stadium.

– Han er en kvalitetsspiller, men det handler om laget. Vi må være fokuserte og klare for fighten. For det blir en fight, sier Ten Hag.

På benken sitter det én keeper, tre forsvarsspillere og fem midtbanespillere.

– Vi er litt tynne helt fremst med bare Antony som et alternativ, men det er gode valgmuligheter både i forsvar og på midtbanen, sier Ten Hag om den saken.

Powered by Labrador CMS