ERIK TEN HAG:

– Chelsea ønsket å beholde ham

Publisert Sist oppdatert

I kampdagsintervjuet med Erik ten Hag før Chelsea-kampen ble det snakk om Mason Mount og hans mål mot Brentford i helga.

– Jeg var så glad på hans vegne, men syntes også så synd på ham for at det ikke ble vinnermålet. Han fortjente det øyeblikket, sa Ten Hag til MUTV

– Kanskje var det et lite øyeblikk, men det har vært så frustrerende for ham å komme inn, få så mange skader, jobbe så hardt hele tiden, og få så mange tilbakeslag. Så trodde en at han hadde scoret vinnermålet, så vi var skuffet da vi slapp inn målet som gjorde at det ble 1-1. Det skaper en helt annen type stemning [innad], som du kan forestille deg.

Mount hadde en del gode år i Chelsea, og var helt essensiell da de vant Champions League-finalen mot Manchester City i 2021 med sin perfekte målgivende pasning. 

Chelsea-fansen gir ikke nødvendigvis Mount den beste mottakelsen i kveld, og Ten Hag er tydelig på at Chelsea ønsket å beholde midtbanespilleren. 

– Jeg tror ikke de ønsket å selge ham. De ønsket å beholde ham, og de tilbød ham også en ny kontrakt mange ganger, men han ønsket å ta steget [hit], og på grunn av hans mange gode ferdigheter er vi er veldig fornøyde med at han er en Manchester United-spiller. Jeg er sikker på at han kan kommer til å bidra, og han kommer til å bli en stor spiller for Man United, sa Ten Hag på del to av pressekonferansen før oppgjøret.

Mason Mount og Erik ten Hag da midtbanespilleren signerte for klubben.
Powered by Labrador CMS