- Bekymringsfullt at vi ikke klarer å være stabilt gode

Publisert Sist oppdatert

Ni poeng av 21 mulige.

10. plass etter sju kamper.

Fire tap på sju ligakamper

Uniteds verste start på en sesong på 34 år.

Det er fasit etter 0-1 hjemme mot Crystal Palace.

Da Erik ten Hag pratet med media etter kampen var det tydelig at dette ikke var noen han synes var en akseptabel prestasjon. 

- Å score det første målet er veldig viktig, men om du slipper inn det første så må du fortsatt snu det. Man må finne en måte å vinne på, men det gjorde vi ikke i dag så vi har kun oss selv å skylde. 

 - Det er frustrerende både for fansen, spillerne og meg selv, men vi er nødt til å kjempe sammen og jobbe for å bli bedre.

Tar ikke de riktige avgjørelsene

Ten Hag pekte i intervjuene etter kamp på at sjansene Crystal Palace kom til alle var på dødball og at avgjørelsene på siste tredjedel ikke var på langt nær godt nok lørdag.

- Det er ganske enkelt å se. De tre eneste sjansene de skapte hele kampen var alle på dødballer. Ellers synes jeg vi kom i gode posisjoner, men det stoppet der, vi klarte ikke å skape nok farlige situasjoner. Vi klarte ikke å skape nok mot slutten av kampen.

Bruno Fernandes oppgitt på dommeren.
FRUSTRERT: Bruno Fernandes var frustrert på dommer Chris Kavanagh underveis i kampen.

- Det er frustrerende fordi vi var nære flere ganger. Man må være skarp og klinisk i situasjoner foran mål. Det handler om å ta de riktige avgjørelsene. Vi kan ikke gjøre noe mer med dette resultatet annet enn å ta det med i læringen inn mot neste kamp slik at vi kan være bedre på den siste tredjedelen.

Alt går ikke på skinner

I det sluttsignalet fra dommeren lød kunne man høre at det ble buet mot laget idet de takket fansen for kampen og gikk i garderoben.

Akkurat det sier Ten Hag ikke var vanskelig å forstå.

- Det er forståelig. Når du spiller mot Palace så er det et krav at man vinner, med all respekt for motstanderen. Det er selvfølgelig bekymringsfullt, og vi må være mer stabile og sette sammen en rekke med kamper med flere seiere på rad. Jeg kan gi deg gode grunner for at vi ikke har klart det, men det vil bare bli brukt mot oss som unnskyldninger, så det finnes ingen unnskyldning.

Marcus Rashford tusler ute på banen mot Palace.
SVAK KAMP: Marcus Rashford leverte en svak kamp ute til venstre og ble til slutt byttet ut.

Marcus Rashford ble tatt av etter 77 minutter etter å ha levert en svak kamp. Nå står fjorårets toppscorer med fire ligamål på sine siste 18 kamper.

Ten Hag sier at han fortsatt har troa på at det skal løsne for Rashford, men at det ikke vil skje på automatikk.

- Det kommer, men det er ingen automatikk i at det løsner. Han må jobbe knallhardt og laget må også jobbe godt rundt han. I dag var han i mange gode situasjoner, men gjorde de gale valgene.

Powered by Labrador CMS