Frenkie de Jong i Barcelona-drakt.

Alle United-ryktene, uke 6

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 11. februar

10.30: Frenkie de Jong ble sterkt koblet til United sommeren 2022, men valgte å bli i Barcelona. Nå, 18 måneder senere, melder Relevo at De Jong er åpen for å forlate Barcelona denne sommeren.

Sammen med Manchester United er Chelsea og Paris Saint-Germain blant klubbene som overvåker situasjonen hans.

Lørdag 10. februar

10.00: Ifølge spanske Relevo vurderer Barcelona å selge Frenkie de Jong til Manchester United i sommer på grunn av deres økonomiske bekymringer. De Jong ble sterkt koblet til United sommeren 2022, men valgte å bli i Barcelona. Erik ten Hag, som tidligere har jobbet med 26-åringen i Ajax, ønsker å signere ham, men spilleren har uttalt at han ønsker å bli i Barcelona, der han alltid har drømt om å spille.

Fredag 9. februar

16.40: Ifølge italienske La Gazzetta dello Sport så har den 18 år gamle Juventus-midtstopperen Dean Huijsen, som i januar ble leid ut til Roma, havnet på radaren til Manchester United. 

Også RB Leipzig og Borussia Dortmund skal ha fått opp øynene for nederlenderen, som allerede har fått seks opptredener for Roma etter at utlånet ble klart. 

Juventus skal ønske seg minst 25-30 millioner euro for Huijsen.

07.56: Italienske TMW skriver at Inter og Juventus er interesserte i Nice-midtbanespiller Khephren Thuram, og at United nylig satte ham opp på lista over overgangsmål også. 

Spillerens prislapp skal være på minimum 40 millioner euro (34,2 millioner pund i nåværende kurs).

Tirsdag videreformidlet vi ESPNs rapport om United-interesse for Thuram.

Den italienskfødte (han er jo sønnen til Lilian Thuram, som på den tiden spilte for Parma) 22-åringen debuterte i fjor for det franske A-landslaget, og han er en del av et Nice-lag som nå ligger på andreplass i Ligue 1.

Thuram har blitt koblet en del til Liverpool også tidligere i karrieren, men de blir ikke nevnt i denne artikkelen.

Torsdag 8. februar

20.55: United er i gang med å forberede et nytt kontraktsforslag til Kobbie Mainoo. Det skal allerede ha vært samtaler mellom Mainoo-leieren og United over en forbedret avtale. United ser på Mainoo som en uunnværlig del av prosjektet for fremtiden, skriver Fabrizio Romano på X.

08.25: Galatasaray bestemte seg for å droppe Christian Eriksen i denne omgang, men det er ventet at Istanbul-klubben vil komme tilbake i sommer med et kontraktsforslag til dansken, skriver Rob Dawson i ESPN. 

08.15: Onsdag forklarte Brentford-manager Thomas Frank at han forventer et salg av stjernespissen Ivan Toney i sommer. Skal vi tro nettstedet Teamtalk er United tidlige favoritter til å sikre seg Brentford-spissen som trolig vil koste minst 80 millioner pund. 

Selv om Rasmus Højlund har funnet både nettmaskene og tonen sammen med medspillerne, skal United ønske seg enda en spiss ettersom det er forventet at Anthony Martial vil forsvinne i sommer.  

Onsdag 7. februar

22:25: Ivan Toney har ved en lang rekke anledninger blitt koblet til tungtvekterne i Premier League, deriblant Manchester United.

Brentford-sjef Thomas Frank erkjenner at det trolig går mot en exit for den engelske stjernespissen kommende sommer.

– Det er ganske åpenbart at Ivan trolig kommer til å bli solgt. Vi vet imidlertid hva han er verdt, og jeg tror ikke det er mange spisser i verden som er bedre enn han akkurat nå, sier Frank til danske Tipsbladet, gjengitt av Sky Sports.

Det er dog lite som tyder på at Erik ten Hag og United vil gjøre et ordentlig fremstøt på engelskmannen, all den tid Rasmus Højlund for alvor har fått fart på sakene på spissplass. Brentford skal i tillegg ha satt en prislapp pålydende 100 millioner pund.

08.18: «Roony! Roony! Roony!». Kanskje hører vi det på Old Trafford om The Sun treffer med denne, for de skriver at United har fulgt med på FC København-kantspiller Roony Bardghji etter at han senket United i 4-3-kampen i november. 

United skal ha sendt en speider til Algarve-turneringen hvor FC København nå er. Det nevnes en mulig prislapp på rundt 17 millioner pund for den spennende 18-åringen.

Bardghji er født i Kuwait, men familien flyttet til Sverige mens han var helt ung. 

Saken er ikke skrevet av avisas vanlige United-korrespondent.

Tirsdag 6. februar

19.05: Mason Greenwood har havnet på ønskelista til Atletico Madrid over mulige signeringer til sommeren. Det skriver The Telegraph. Angrepsspilleren, som har imponert på utlån i Getafe denne sesongen, skal også ha tiltrukket seg interesse fra andre La Liga-klubber

13.00: United skal være klart i tet i kampen om Juventus-forsvarer Gleison Bremer (26). Det skriver Calciomercato, etter at Tuttosport forrige uke skrev at United ser stopperen som en ideell løsning. Prislappen skal imidlertid være på minst 70 millioner euro. Det er Sport Witness som har skrevet alt dette.

11.00: Joshua Kimmich, Jonathan David og Khephren Thuram til United? Ifølge ESPNs United-journalist, Rob Dawson, ser United - som sliter økonomisk - nå på mulighetene til å hente spillere som står uten kontrakt sommeren 2025, fordi de da kan bli billigere å hente til sommeren. Alphonso Davies er også blant disse, men han skal visstnok foretrekke en overgang til Real Madrid.

08.00:  Det hevdes at Christian Eriksen muligens kan forlate United denne uka. Her er vår sak om det.

07.45: Vi legger ikke særlig vekt på det, men Daily Star (!!) har en såkalt eksklusiv sak om at Al-Nassr ønsker å gjenforene Cristiano Ronaldo med Raphaël Varane til sommeren. De hevdes i artikkelen at Varane vil tilbys en årslønn opp mot 50 millioner pund for å dra dit. 

Mandag 5. februar

08.20: Vi omtalte i helga at Al-Hilal angivelig skal ha forsøkt seg på Bruno Fernandes i januarvinduet, men at United-kapteinen da takket nei til det tilbudet. 

Det betyr imidlertid ikke at den saudiarabiske klubben har lagt ballen fullstendig død, for de vil fortsatt følge med på situasjonen og kan finne på å komme med et nytt tilbud til sommeren, skriver Record.

Powered by Labrador CMS