Jadon Sancho under oppvarmingen før sin andre debut for Dortmund, 13. januar 2024.

Søndagens rykter

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 4. februar

08.45: Jadon Sancho tilbringer som kjent andre halvdel av sesongen på utlån i Borussia Dortmund etter disputten med Erik ten Hag tilbake i september.

Utad synes det på nåværende tidspunkt vanskelig å se for seg at den engelske kantspilleren har en fremtid under nederlenderens ledelse. Ifølge Manchester Evening News har imidlertid Dortmunds sportsdirektør Sebastian Kehl beskrevet det «veldig vanskelig» å lande en permanent avtale i sommer.

Lørdag 3. februar

17.53: Portugisiske Record (her gjengitt av Sport Witness) skriver at Bruno Fernandes mottok et astronomisk tilbud om å bli Al-Hilal-spiller i januar, men at han skal ha respondert negativt på dette, og takket nei av lojalitet til Manchester United. 

Jorge Jesus (som jobbet med Bruno Fernandes i Sporting) er manager for A-Hilal.

00.23: Nok en sak som ikke er direkte koblet til United: 

Nottingham Forest-skribent Paul Taylor skriver for The Athletic at Forest prøvde å signere David de Gea i januar. Forest prøvde å overbevise spanjolen om verdien av regelmessig fotball de neste månedene, men tilbudet om en korttidskontrakt ble avslått. De skal ha prøvd seg på hele sju keepere totalt sett.

Fredag 2. februar

08.45: Lite direkte United-relaterte rykter «dagen derpå», men vi tar med oss det som går mot en sjokkovergang for ex-Red Jesse Lingard, som har stått uten klubb siden i fjor sommer.

31-åringen skal nemlig være enig med den sørkoreanske klubben FC Seoul om en toårskontrakt, med opsjon på ytterligere ett år, melder Sky Sports.

Torsdag 1. februar

11.31: Vi fokuserer mest på deadline day-saken i dag, men vi tar med denne her også: Italienske Calciomercato.com skriver at United er interesserte i Atalanta-stopper Giorgio Scalvini (20), og at en mulig prislapp på rundt 60 millioner euro (51,1 millioner pund i nåværende kurs) heller ikke vil skremme United.

Napoli, Inter, Bayern München, PSG og Atlético Madrid nevnes som andre klubber som er svært interesserte.

Onsdag 31. januar

18.15: I en såkalt «eksklusiv sak» hevder Daily Mails Mike Keegan at José Mourinho skal være svært interessert i å ta over som hovedtrener i Manchester United, ettersom han ifølge Keegan selv mener han har «unfinished business» på Old Trafford.

I konsumeringen av et slikt rykte kan det være greit å finne frem saltbøssa, all den tid det på nåværende tidspunkt er svært liten grunn til at det skal være noe hold i slike rykter.

Mourinho fikk i desember 2018 sparken i Manchester United etter om lag to og et halvt år i jobben. Nådestøtet kom i 1-3-tapet mot Liverpool på Anfield. Portugiseren fikk med seg tre trofeer fra tiden som United-sjef: Community Shield, ligacupen og Europa League.

08.45: PSG vurderer å gjenoppta interessen for Marcus Rashford til sommeren, hevder avisen iNews i en såkalt eksklusiv sak. Den franske hovedstadsklubben skal blant annet ha forsøkt å hente 26-åringen sommeren 2022.

Det har som kjent stormet rundt Rashford etter nattklubb-turen i Belfast forrige uke, men United skal uansett ikke ha noen planer om å selge ham på nåværende tidspunkt. 

Kilder tett på Rashford skal også være klare på at han ikke ser etter andre alternativer.

Tirsdag 30. januar: 

20.00: Amad Diallo har ikke bedt om å forlate United på lån nå i januar, skriver Fabrizio Romano. Ivorianeren skal være fornøyd med tingenes tilstand og klubben ønsker selv at han skal være en del av troppen.

18.55Daily Mail kommer med litt mer nytt rundt tre av Uniteds unge kantspillere: Facundo Pellistri, Omari Forson og Amad Diallo.

  • Pellistri nærmer seg et utlån til Granada, og La Liga-klubben vil prøve å hente ham permanent til sommeren hvis låneavtalen sluttføres. Per nå skal United også være åpne for å selge uruguayaneren etter sesongen. 
  • Ten Hag er bekymret for å miste Forson i tillegg til Pellistri, og av de to skal United-manageren angivelig føle at Forson har den lyseste framtiden.
  • Amad Diallo er interessert i å reise på et nytt utlån til Sunderland, klubben han spilte for forrige sesong, ut sesongen. 

08.28: David Ornstein og The Athletic skriver at det er ventet at Facundo Pellistri drar til Spania i dag i forbindelse med en forventet låneavtale med Granada. 

Mandag skal det ha vært et gjennombrudd i forhandlingene, og det skal være snakk om en vanlig låneavtale uten kjøpsopsjoner. United kommer til å dekke deler av 22-åringens lønn.

Fabrizio Romano skrev litt senere også at avtalen kommer til å gå i boks i dag.

Uruguyaneren har vært på banen i totalt 14 kamper for United denne sesongen, og han står totalt med 24 opptredener (og null scoringer) for Manchester United.

Mandag 29. januar

10.44: Fabrizio Romano melder at det er enighet om betingelsene for en Facundo Pellistri-låneavtale med Granada, og at en nå bare venter på grønt lys fra Erik ten Hag.

09.42: Det er ganske stille på ryktefronten akkurat nå, men vi tar med at franske Le 10 Sport (ikke alltid de mest treffsikre) skriver at PSG ikke har klart å overbevise Lille om å selge stoppertalentet Leny Yoro, og at Manchester United, Manchester City og Liverpool i sommer kommer til å bli med i kampen om 18-åringen.

Lille skal i utgangspunktet ikke være veldig interesserte i å selge for mindre enn 70 millioner euro (59,8 millioner pund i nåværende kurs), men en mulig måte å hjelpe til med å overbevise Lille på kan være en avtale hvor Yoro lånes tilbake til Lille den første sesongen.

Powered by Labrador CMS