– Kan forlate United denne uka?

Publisert Sist oppdatert

De som trodde at overgangsvinduet var stengt, må tro om igjen.

Nå skriver tyrkiske Foto Mac at tyrkiske Galatasaray skal ha hatt såkalte hemmelige samtaler om en mulig overgang for Christian Eriksen.

Det tyrkiske vinduet stenger nemlig først 9. februar, noe som gjør dette mulig.

United.no kjenner ikke inngående til Foto Mac, men de kaller seg Tyrkias største sportsavis og har nærmere én million følgere på X.

De har også detaljer om den mulige overgangen, noe som vel ikke akkurat svekker sjansene for at det kanskje kan være noe i dette. Eriksen har kontrakt med United ut 2025, og det forhandles visstnok om et lån med opsjon på kjøp, ifølge Foto Mac. Det hevdes også at hvis det ikke blir noen avtale nå så vil partene gi hverandre et løfte om gå opp samme vei ved sesongslutt.

For United må det også tas en sterk sportslig vurdering her. 

Casemiro og Kobbie Mainoo virker nå å være førstevalgene på den sentrale midtbanen, og Scott McTominay virker i øyeblikket å være førstereserve. Samtidig har Erik ten Hag Sofyan Amrabat og en Mason Mount på vei tilbake fra skade som alternativer.

Eriksen og Amrabat ser på lagkameratene varme opp mot West Ham.
BENKET: Eriksen og Amrabat ser på de andre spillerne varme opp mot West Ham.

United må også gjøre det de kan for å få best mulig kontroll over økonomien, også for å gi seg best muligheter til å gjøre ting i sommer. Kanskje kan en Eriksen-avtale derfor henge på greip, hvis man er tvilende til hvor mye spilletid han kan få på Old Trafford ut sesongen og så videre ut kontraktstiden for den straks 32 år gamle midtbanespilleren.

Han startet og spilte 57 minutter av 2-2-kampen mot Tottenham for noen uker siden, men har ikke vært på banen for Ten Hag etter det.

MER OM JANUAR-VINDUET: Nå er 17 spillere utlånt

Powered by Labrador CMS