skinner60

6-0-seier: – Og det selv om vi bare leverte til seks av ti

Publisert Sist oppdatert

United er i nærheten av noe spesielt med gutta denne sesongen, og det samme kan i enda større grad sies om kvinnelaget.

Etter søndagens 6-0-seier mot Liverpool passerte United Arsenal på tabellen. Hvis United nå vinner hengekampen de har på ligaleder Chelsea så vil de overta serieledelsen.

At seieren ble på hele seks mål var også viktig. United lå dårligst an på målforskjellen før avspark, men best etter målkalaset mot Liverpool. Fortsatt er det likevel bare fire mål som skiller i en såpass jevn liga at målforskjellen faktisk kan bli avgjørende.

Toppen av tabellen akkurat nå:

Skjermbilde 2023-01-16 kl. 09.03.48

 

Til tross for seks scoringer og Uniteds største seier i kvinnenes Superliga noensinne så var ikke manager Marc Skinner helt fornøyd.

– Resultatet er enormt. Å score seks og selv holde nullen var veldig viktig.

– Så mener jeg egentlig ikke det jeg sier videre som et ordspill, men i denne kampen spilte vi egentlig bare til en 6er på en skala fra 1 til 10. Dette var ikke vårt beste, så selv om vi er fornøyde med resultatet så kan vi så mye mer, sier han ifølge Manchester Evening News.

maria1
FORNØYD: Norske Maria Thorisdottir etter storseieren mot rivalen.

– Før kampen handlet det egentlig bare om to ord: «Ta kontroll!». Det var beskjeden til spillerne. Vi tok også kontrollen. Enda viktigere er det at vi har snakket om at vi nå står foran 13 cupfinaler, og nå kan vi krysse av for den første, sier Skinner.

Den neste cupfinalen for United spilles borte mot Reading neste søndag.

Se terminliste, alle resultater, referat og mer for kvinnelaget her.

Powered by Labrador CMS