United-boklansering på Scotsman i Oslo

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Onsdag 13. oktober


United-boklansering på Scotsman i Oslo

Forfatter Gunnar Ringheim har skrevet en bok om United som heter «Pakten med de røde djevlene».

Lørdag er det boklansering på Scotsman i Oslo klokka 14. Spårtsklubbens Jon Martin Henriksen leder en paneldebatt om United og Solskjærs fremtid sammen med United We Podkast-programleder Ken Wasenius-Nilsen og andre gjester.

Tirsdag 12. oktober


Fem United-spillere tatt ut på det engelske landslaget

England-landslagssjef Sarah Wiegman har vært på tre av Uniteds kamper hittil denne sesongen, og hun har funnet plass til fem av Uniteds spillere i troppen sin til den kommende landslagsperioden for kvinnene.

Mary Earps, Katie Zelem, Lucy Staniforth, Ella Toone og Alessia Russo er United-spillerne som er tatt ut i troppen.

England spiller VM-kvalifiseringskamper mot Nord-Irland (23. oktober) og Latvia (26. oktober).

Mandag 11. oktober


Rekordhøye seertall for United-kvinnene

1,1 millioner så Manchester-derbyet i Women’s Super League på BBC One lørdag. Det skriver den britiske statskanalen på sine nettsider. Det er ny seerrekord for en klubbkamp på kvinnesiden.

I tillegg så 114 000 2-2-kampen live via BBCs strømmetjenester. Ettpoengeren mot foregående sesongs ligatoer gjør at United ligger på fjerdeplass etter fem kamper, med fem poeng opp til ligaleder Arsenal.

Pawson dømmer lørdagens kamp

Mandag ettermiddag kom dommeroppsettet for den kommende Premier League-runden, og det er Craig Pawson som dømmer Leicester-United.

Pawson dømte Uniteds første bortekamp denne sesongen, borte mot Southampton, og Southamptons mål i den kampen var noe kontroversielt etter det som så ut som en forseelse rett i forkant av målet.

Han dømte Leicesters serieåpning mot Wolves, en ukontroversiell 1-0-kamp på King Power Stadium.

Pawson får med seg Lee Betts og Dan Robathan på linjene, og Andy Madley er fjerdedommer. Darren England er VAR-dommer, med Eddie Smart som assistent.

Darren England var VAR-dommer i bortekampen mot West Ham, kampen hvor Cristiano Ronaldo og Ole Gunnar Solskjær var sjokkerte over at portugiseren ikke fikk straffe.