Watford v Manchester United - Premier League

VG: Solskjær har avslått flere jobbtilbud

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Fredag 6. mai


Ronaldo kåret til månedens United-spiller i april

Cristiano Ronaldo leverte varene foran motstandernes mål i april. Portugiseren scoret fem mål på de tre kampene han spilte – hat trick mot Norwich, ett mål i tapet for Arsenal og utlikningen i 1-1-møtet med Chelsea.

Dermed er det lite overraskende at det er 37-åringen som stikker av med seieren i kåringen av månedens United-spiller i april.

Superveteranen fikk hele 74 prosent av stemmene til United-supporterne. David de Gea kom nærmest med 21 prosent av stemmene, mens midtbaneanker Nemanja Matic endte på fem prosent.

VG: Solskjær har avslått flere jobbtilbud

Ole Gunnar Solskjær er fortsatt ikke tilbake i manageryrket etter at han måtte fratre fra stillingen som United-trener i november i fjor. Det er imidlertid ikke på grunn av manglende tilbud.

VG skriver fredag at nordmannen har avslått flere tilbud den siste tiden, blant annet fra andre Premier League-klubber. Avisen melder dog at United-legenden skal være klar til å ta over en ny klubb til sommeren.

Solskjær har blant annet blitt ryktet til den ledige managerjobben i Burnley, der Sean Dyche nylig fikk sparken.

Følelsene flommet over for de tidligere United-managerne

Torsdag kveld ble spesiell for både David Moyes og José Mourinho, som begge har vært managere i United på forskjellige tidspunkter etter at Sir Alex Ferguson ga seg.

Moyes tok med seg sitt West Ham til Frankfurt, der de tapte 1-0 og følgelig røk ut i semifinalen i årets Europa League. Det kunne den skotske Hammers-sjefen mildt sagt ha taklet bedre.

78 minutter inn i kampen rant det over da det tok litt tid å få ballen ut på banen igjen etter at den hadde gått ut over sidelinjen. Moyes svarte med å skyte en ball med full kraft mot en liten balljente da ballen først kom på plass, før han fyrte seg opp mot Frankfurts støtteapparat. Dermed fikk 59-åringen det røde kortet, og måtte forlate banen.

Følelsene var helt i andre enden av skalaen for José Mourinho og hans Roma. De tok seg videre til tidenes første finale i Conference League, etter å ha slått Leicester 1-0 (2-1 sammenlagt).

Det betydde åpenbart mye for Mourinho, som brast i gråt etter dommerens sluttsignal. Laget fra den evige stad møter Feyenoord i finalen.

Ronaldo nominert til «månedens spiller»

Cristiano Ronaldo er nominert i kåringen av månedens spiller i Premier League for april måned. Portugiseren scoret fem mål i løpet av årets fjerde måned, og bare Manchester Citys Gabriel Jesus scoret flere.

Ronaldo reddet først United fra ydmykelse da han gjorde hat trick og besørget seieren mot tabelljumbo Norwich. Deretter scoret han i tapet for Arsenal, før han skaffet United ett poeng med sin utlikning til 1-1 mot Chelsea.

Uniteds spissveteran får konkurranse av Nathan Collins (Burnley), Kevin de Bruyne (Man. City), Bruno Guimarães (Newcastle), nevnte Jesus (Man. City), Son Heung-min (Spurs), Thiago Alcântara (Liverpool) og Leandro Trossard (Brighton) i kåringen.

Du kan avgi din stemme her.

Torsdag 5. mai


Over 50 000 billetter solgt til Youth Cup-finalen

United har solgt over 50 000 billetter til neste onsdags FA Youth Cup-finale mot Nottingham Forest på Old Trafford.

Det melder journalist og United-kjenner Andy Mitten på Twitter.

Det vil være det største publikummet i konkurransen noensinne, med god margin.

Travis Binnions mannskap, med spennende unggutter som Alejandro Garnacho, Charlie McNeill og norske Isak Hansen-Aarøen på laget, har tatt seg forbi Scunthorpe United, Reading, Everton, Leicester og Wolves på vei til finalen.

Onsdag 4. mai


Ny kontrakt for stortalent

19 år gamle Noam Emeran har skrevt under på en ny kontrakt med klubben. Unggutten er nå Uniteds eiendom frem til 2024, og klubben har også opsjon på ytterligere ett år.

Tirsdag 3. mai


Ex-red rykket opp med klubben fra hjembyen

Jonathan Greening spilte 27 kamper for Manchester United (ingen mål), og er nok i United-sammenheng best husket for at han satt på benken i Champions League-finalen i 1999.

Senere hadde han en brukbar karriere i klubber som Middlesbrough, WBA, Fulham og Nottingham Forest.

Hvor er han nå, lurer dere kanskje på?

Han har blitt manager, for Scarborough Athletic fra hjembyen, og mandag sikret Greenings Scarborough opprykk til nivå seks da de vant 2-1 i opprykksfinalen mot Warrington.

Gratulerer, Jono!

Powered by Labrador CMS