ronaldo3322

Ronaldo erklærer seg klar for ligastart

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Søndag 7. august


Ronaldo erklærer seg klar

Starter Cristiano Ronaldo eller ikke mot Brighton?

Det er kanskje det mest spennende når det gjelder laguttaket søndag. Andy Mitten skrev lørdag på united.no at Ronaldo har trent godt – og ekstra – denne uka, men samtidig har han bare 45 minutter med spilletid i beina i sommer. Anthony Martial er imidlertid skadet, så hva gjør Ten Hag? United.nos Fredrik Filtvedt og Eivind B. Holth hadde ikke Ronaldo med da de la ut Supporterklubbens vurdering rundt 11eren.

Ronaldo selv la imidlertid ut på sin Instagram story at han er «READY». Så får vi se hva det betyr søndag ettermiddag.

Lørdag 6. august

Pereira sentral i sterk serieåpning for Fulham

Fulham åpnet comebacket i Premier League med hjemmekamp mot Liverpool. Der forventet nok de aller fleste at de hvitkledde skulle være statister mot Liverpools stjernegalleri, men Ex-Red Andreas Pereira og Fulham ville det annerledes.

Fulham sjokkerte Liverpool to ganger og tok ledelsen 1-0 og 2-1. Andreas Pereira var ikke direkte involvert i noen av Fulhams mål, men spilte en god kamp. Liverpool klarte til slutt å komme tilbake og reddet poengdeling.

Torsdag 4. august


Qualcomm ny global sponsor

Manchester United bekrefter at teknologigiganten Qualcomm blir en ny global sponsor for klubben.

Konsernet som har hovedsete i San Diego i California, omsatte i 2021 for 33,5 milliarder dollar og beskrives som verdensledende på 5G-teknologi som benyttes i smarttelefoner, datamaskiner, spillkonsoller og GPS-enheter for biler.

Qualcomms avtale med United innebærer at konsernet skal fronte datterselskapet Snapdragon og konsernet skal også bistå United med å forbedre teknologien på Old Trafford.

Det er ikke kjent hvor stor avtalen er, men den strekker seg over flere år, og sponsoravtaler av denne typen gir vanligvis United inntekter på mellom 30 og 50 millioner kroner per sesong.

Onsdag 3. august


Ny sjef for de norske jentene

Hege Riise blir ny landslagssjef for det norske kvinnelandslaget. Det bekreftet fotballforbundet onsdag morgen. Hun får med seg Monica Knudsen, Ingvild Stensland og Jon Knudsen i trenerteamet.

– Vi er stolte av å kunne presentere ny landslagssjef som kan skilte med utrolige resultater både som spiller og trener, og som kjenner bedre enn noen konkurransen som møter oss der ute. Heges trenerprofil og spillestilprinsipper er godt forankret i Norges fotballkultur og NFFs sportsplan, samtidig som hun har god erfaring med at moderne fotball også krever fleksibilitet i spillet, en evne til å overraske motstandere, sier fotballpresident Lise Klaveness.

Maria Thorisdottir og Vilde Bøe Risa kan debutere for sin nye trener mot Belgia 2. september.

Mandag 1. august


Staniforth forlenget

Lucy Staniforth har skrevet under på en ny ettårskontrakt med kvinnelaget. Dermed spiller hun for United i alle fall frem til neste sommer.

Midtbanespilleren, som også har vært i nærheten av det engelske landslaget, har spilt 34 kamper og scoret tre mål for United.

Drømmestart for Rooney etter drama

United-legende Wayne Rooney ledet i natt DC United for første gang som manager, og det så først ut til å gå dårlig, men endte til slutt perfekt.

Rooneys lag lå nemlig under 0-1 helt frem til tilleggstiden. Da utliknet de først til 1-1 i 90+1, før det ble 2-1-seier i 90+5, for Rooneys lag som lå helt sist da han overtok ledelsen.

Powered by Labrador CMS