pogbaraiola2218

Pogba om Raiola: – Alltid i mitt hjerte

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Søndag 1. mai


United beholdt sjetteplassen

Arsenal vant 2-1 borte mot West Ham, og er nå åtte poeng foran Manchester United. De har fire kamper igjen, og United har bare tre igjen, så om det ikke allerede var urealistisk med topp fire, så er det i alle fall det nå! Tottenham vant også tidligere søndag.

West Ham ville gått forbi United med seier, men er nå heller tre poeng bak (med bedre målforskjell), med like mange kamper spilt.

Pogba hyller Mino Raiola

Lørdag kom nyheten om at Mino Raiola er død, og Paul Pogba har lagt ut en hyllest av agenten:

Ex-red Mollie Green reddet plassen for Coventry United i siste sekund

Coventry United har lenge sett ut til å rykke ned fra kvinnenes nivå to. I vinter havnet de i administrasjon, og ble bare så vidt reddet fra konkurs, og fikk da ti minuspoeng.

En god avslutning på sesongen har gjort at Coventry United hadde muligheten til å gå forbi Watford i siste serierunde, som ble spilt i dag, og morsomt nok var det en bortekamp mot nettopp Watford som skulle avgjøre det hele.

Det så ut til å bli 0-0, men i det 97. minutt fikk ex-red Mollie Green prøve seg fra lang distanse med et frispark, og hun banket frisparket like godt i mål, og sendte heller Watford ned.

Lørdag 30. april


Mengi og O’Shea fyller år

Lørdag har både stoppertalent Teden Mengi og tidligere United-back John O’Shea bursdag.

Førstnevnte hadde sin siste dag som tenåring fredag og fyller i dag 20 år, mens irske O’Shea fyller 41.

Vi gratulerer begge to med dagen!

Fredag 29. april


Unggutta setter ny rekord

Uansett om United øker forspranget til de andre lagene som tidenes mestvinnende klubb i FA Youth Cup eller ei, er det én rekord som garantert vil bli slått i mai.

Manchester United har nemlig solgt rekordmange billetter til FA Youth Cup-finalen mot Nottingham Forest som spilles på Old Trafford 11. mai.

Finalen i årets turnering vil derfor bli den kampen i FA Youth Cups historie med flest tilskuere.

Travis Binnions mannskap jakter den første seieren for United i turneringen siden 2011, vel vitende om at det ikke skal stå på støtten fra hjemmefansen.

Manchester Uniteds billettkontor opplyser fredag til klubbens hjemmeside at man har solgt flere billetter enn det som er den gjeldende rekorden.

Det høyeste tilskuerantallet som har vært på en FA Youth Cup-kamp stammer fra mars 2007 da Arsenal og United møttes på Emirates og 38 137 tilskuere så semifinalen mellom de to lagene.

Dommerveteraner gir seg

Det er nå bekreftet at Jon Moss og Martin Atkinson legger opp som dommere. Det omtales blant annet av The Times og The Athletic.

Duoen får jobb i Professional Game Match Official Limited (PGMOL), og vil altså fortsatt kunne påvirke dømmingen i Premier League, men skal altså ikke dømme mer selv.

Det gjenstår å se om noen av dem skal dømme United for siste gang før de gir seg.

En annen dommer som skal gi seg, Mike Dean, dømte torsdag United-Chelsea, og kan altså også potensielt ha dømt United for siste gang.

Det har tidligere blitt spekulert i at Dean skal bli VAR-dommer, men han har avvist dette ryktet selv, og det regnes som sannsynlig at Dean får en TV-jobb i stedet for.

Mandagens United-kamp mot Brentford dømmes av Chris Kavanagh. Han har med seg Simon Bennett og Harry Lennard på linjene, mens David Coote er fjerdedommer. Paul Tierney er videodommer, med Sian Massey-Ellis som assistent.

Torsdag 28. april


Møter Aston Villa i sommer

Som rapportert i engelske medier i går, skal Manchester United møte Aston Villa i Australia i sommer. Kampen i Perth spilles 23. juli, bekrefter klubben.

United har også kamper mot Liverpool, Crystal Palace og Melbourne Victory.

Onsdag 27. april


U21-laget vant Academy League

Onsdag vant Uniteds U21-lag på kvinnesiden 3-1 i returoppgjøret av Academy League-finalen mot Chelsea. Ettersom United også tok en 3-1-seier i kampen som ble spilt i London, vant de rødkledde 6-2 sammenlagt.

United kom seg til finalen via å vinne den nordlige serien, mens Chelsea vant den sørlige.

Keira Barry scoret to mål og sørget for at United kunne gå til pause med en 2-0-ledelse, før innbytter Megan Sofield la på til 3-0. Tegan McGowan scoret trøstemålet til gjestene.

Marc Skinner var på plass for å se på kampen, og det var også flere av hans førstelagsspillere. Tidligere United-manager Ole Gunnar Solskjær var også til stede for å se datter Karna vinne sitt andre trofé denne sesongen.

U21-laget vant nemlig WSL Academy Cup etter å ha slått Birmingham 4-1 i mars.

UEFA vurderer å skrote dobbeltoppgjør i Champions League-semifinalene

Den europeiske foreningen for fotballklubber (ECA) kommer antakelig til å stille seg bak et UEFA-forslag som innebærer at semifinalene i Champions League ikke lenger vil spilles som dobbeltoppgjør.

I stedet vil de spilles på nøytral grunn i byen der finalen avholdes, i det som omtales som en «fotballuke». Det melder den troverdige engelske avisen The Times.

Avisens Martin Ziegler skriver at organisasjonen for europeiske fotballigaer også må stille seg bak ideen for at den skal bli et faktum, og at endringen ikke vil gjelde før tidligst 2024/25-sesongen.

Ifølge The Times krever ideen at eventuelle vertsbyer må være i stand til å ta imot 100 000 besøkende over en uke, noe som angivelig vil utelukke alle andre byer enn London, Paris, Madrid, Istanbul, Roma og Moskva.

Elanga fyller år

Onsdag 27. april er det 20 år siden lille Anthony Elanga kom til verden i Malmö. I løpet av årene som har gått siden den gang har det svenske stortalentet rukket å spille 25 kamper og score fire mål for førstelaget til United.

Den lynhurtige kantspilleren har også fått sin debut for det svenske landslaget.

Tidligere i vår snakket vi med Christofer Augustsson, som var Elangas trener på aldersbestemte landslag, og svensken hadde mye positivt å si om sin tidligere elev.

Du kan lese hele vårt intervju med ham her.

Vi gratulerer med dagen, Anthony!

– United møter Aston Villa i Australia

United har allerede planlagt sommerkamper mot Liverpool, Crystal Palace og Melbourne Victory. Nå skriver Manchester Evening News at United skal møte Aston Villa På Optus Stadium i australske Perth 23. juli.

Hvis det stemmer er terminlista for sommeren slik så langt.

Tirsdag 26. april


Garner og Forest slo Fulham borte

James Garner, som er på utlån fra Manchester United til Nottingham Forest, spilte hele kampen da Forest slo Fulham 1-0 på Craven Cottage. Garner & co tok dermed en ekstremt viktig seier i kampen om opprykk til Premier League.

Dagen ble enda bedre for Forest ettersom Bournemouth avga to poeng mot Swansea og nå skiller det bare tre poeng mellom Bournemouth og Nottingham Forest i jakten på den andre opprykksplassen til Premier League. Fulham er allerede klar for Premier League neste sesong.

Bournemouth kunne fort ha tapt etter at laget lå under 0-3, men slo tilbake mot slutten av oppgjøret mot Swansea og berget 3-3 helt på tampen.

I begynnelsen av mai skal Bournemouth og Nottingham Forest møtes i den som trolig blir en helt avgjørende kamp for hvem av de to som rykker opp til Premier League.

Rashford etterlyser frekk drakttjuv

Etter kampen mot Arsenal, ga Marcus Rashford drakten sin til en ung United-supporter i borteseksjonen.

Nå viser det seg at noen i etterkant har rappet Rashford-drakten fra gutten.

– Kan noen hjelpe meg med å finne ham så jeg kan sende ham en ny? skriver Rashford på Twitter.

Mandag 25. april


Varane fyller år

Han var en av flere som ikke hadde sin beste dag på jobb på lørdag, men i dag har han i det minste noe å feire.

På denne dag i 1993 ble nemlig Raphaël Varane født i Lille, så den franske stopperen blir med andre ord 29 år i dag.

I løpet av sine 29 år på planeten har Varane vunnet både VM, Champions League (fire ganger), den spanske ligaen (tre ganger) og en rekke cupturneringer.

Han har dessuten slått Leeds.

Gratulerer med dagen, Raphaël!

Powered by Labrador CMS