Denis Irwin

Irwin og Rashford fyller år

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 31. oktober


Irwin og Rashford fyller år

Manchester United-legenden Denis Irwin har bursdag i dag! Han blir 56 år gammel.

Marcus Rashford fyller også år – han blir 24 år gammel i dag. Lørdag ladet han opp til den store dagen med å score sitt 91. mål for Manchester United. Bare 23 spillere har flere mål for klubben.

Til slutt kan vi også nevne at danske Mads Timm blir 37 år i dag.

Lørdag 30. oktober


Neville spår formasjonsendring og spissbytte

Det er knyttet mye spenning til lørdagens laguttak fra Ole Gunnar Solskjær. Nordmannens posisjon som United-trener virker mer utsatt enn noen gang og flere forventer endringer på laget som åpnet svakt mot Atalanta, før de samme elleve fikk tillit i 5-0-ydmykelsen hjemme mot Liverpool.

Blant dem som ser for seg endringer er Gary Neville. Den tidligere United-backen sier at han er usikker på om gamleklubben kan klare å snu den negative trenden borte mot Tottenham.

– Spillerne så sårbare ut forrige uke og det avhenger av hvor skjøre de er og om de har kommet seg, skriver Neville på sin Twitter-profil, før han spår flere endringer på laget:

– Jeg tror han (Solskjær) velger å gå for en fembackslinje som forhåpentligvis får dem til å slutte med å slippe inn mål. Også tror jeg på Cavani på topp.

Torsdag 28. oktober


Vilde Bøe Risa mot Ella Toone i fotball-EM

Det ble klart etter at gruppespillet til sommerens EM ble trukket torsdag kveld.

Skjermbilde 2021-10-28 kl. 18.50.47

Ronaldo skal bli far til tvillinger

Cristiano Ronaldo blir nå seksbarnsfar.

Det offentliggjorde han på sin Instagram-side torsdag.

Fra før av er Ronaldo far til Cristiano Ronaldo Jr, Eva, Mateo og Alana Martina, og nå venter altså partneren Georgina Rodriguez tvillinger.

 

– Fansen vår betyr alt, og dere fortjente ikke det der

Marcus Rashford har vært stille etter 0-5-nederlaget mot Liverpool.

Onsdag kveld avsluttet han stillheten, med følgende Twitter-melding:

– Dere har ikke hørt fra meg her fordi jeg som en United-fan egentlig ikke visste hva jeg kunne si etter søndagen. Jeg var flau. Jeg er flau. Fansen vår betyr alt, og dere fortjente ikke det der. Vi jobber hardt med å prøve å fikse dette. Vi må gjøre det godt igjen, skrev Rashford.

Kampen mot Liverpool var den første etter comebacket fra skade hvor han ikke scoret, og nå venter en tøff bortekamp mot Tottenham.

Han scoret borte mot Spurs i januar 2019, i Solskjærs første kamp mot et topplag som United-manager, og i desember 2019 scoret han begge Uniteds mål da det ble en 2-1-seier mot Mourinhos Tottenham på Old Trafford.

Forrige sesong vant United 3-1 borte mot Tottenham (hjemmekampen lar vi være å nevne), og den gang var det Fred, Edinson Cavani og Mason Greenwood som scoret målene.

Onsdag 27. oktober


Spurs vant generalprøven

Lørdag spiller United borte mot Tottenham, og onsdag kveld spilte Spurs ligacupkamp borte mot Burnley.

Det endte med en 1-0-seier til Tottenham etter et mål av Lucas Moura i det 68. minutt.

Bryan Gil måtte ut med skade, og må nok regnes som svært usikker til United-kampen.

Slik stilte Tottenham: Pierluigi Gollini; Emerson, Davinson Sánchez, Cristian Romero, Ben Davies, Pierre-Emile Højberg, Oliver Skipp (Tanguy Ndombele, 66.), Steven Bergwijn (Son Heung-Min, 66.), Giovani Lo Celso (Joe Rodon, 89.), Bryan Gil (Lucas Moura, 25.), Harry Kane.
Innbyttere: Brandon Austin, Matt Doherty, Sergio Reguilón, Eric Dier, Japhet Tanganga.

Manchester Uniteds ligacupovermenn West Ham fikk onsdag kveld besøk av Manchester City, og det endte 0-0, og dermed ble det straffekonkurranse. Der scoret West Ham på alle straffesparkene, mens Phil Foden bommet for City, og dermed har West Ham slått ut begge Manchester-lagene.

Dette blir første gang City ikke vinner ligacupen siden United vant i 2017. City har nemlig vunnet fire sesonger på rad før denne.

Arsenal, Chelsea, Sunderland, Liverpool, Brentford, West Ham, Tottenham og Leicester er lagene som skal spille kvartfinale i turneringen.

Tirsdag 26. oktober


Walter Smith er død: – En spesiell person

Walter Smith, som var assistent for Sir Alex Ferguson i noen måneder på tampen av 2003/04-sesongen er død. Han ble 73 år gammel.

Smith er kanskje mest kjent for sine ti ligagull som Rangers-manager, men fikk også med seg Uniteds FA-cup-triumf i mai 2004.

Ferguson, som sier han er «helt knust» etter dødsfallet, hyller sin gamle kollega.

– Walter var en spesiell person. Han kjempet mot sykdommen sin med stort mot. Han var en god venn av meg i mange år, sier Ferguson i en uttalelse som blant annet er publisert på Uniteds nettside.

– Gjennom hele vår tid sammen var det en mann med et flott moralsk kompass jeg hadde med å gjøre. Bidraget hans til fotballen var enormt for Dundee United, Rangers, Skottland, Everton og Manchester United.

Powered by Labrador CMS