Tror på Norwich-seier

Men Norwich-supporter Raymond Pettersen frykter Wayne Rooney.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag kveld sparkes kampen mellom Manchester United og Norwich City i gang på Old Trafford. Ryan Giggs’ første kamp som manager noen sinne.

Etter en svært turbulent sesong for de regjerende ligamestrene er David Moyes sparket, og United-fansen ser fremover mot ny sesong med ny ledelse. Men først gjenstår det fire Premier League-kamper, der Norwich skal er førstemann ut på mektige Old Trafford.

Og i den anledning, har vi snakket med redaktøren for The Canary Magazine utgitt av Scandinavian Canaries.

Ryan Giggs har avgjort mot Norwich før. Frykter du at han kan gjøre det samme gjennom kloke beslutninger fra sidelinjen denne gangen?

Jeg har i hvert fall stor tro på at Manchester United vil få et løft i denne kampen. Tror nok det hadde vært en liten fordel for oss om Moyes fortsatt hadde sittet ved roret. Det blir spennende å se hvilke grep Giggs gjør på lørdag, men jeg tror vi er nødt til å konsentere oss om eget spill om vi skal ha en sjanse til å få med oss poeng. Jeg føler vel at vi har vært for forsiktige i våre siste par kamper på Old Trafford, men i denne kampen er vi jo bare nødt til å våge fremover.

OPPTUR: Pettersen tror på en opptur for Ryan Giggs' gutter.
OPPTUR: Pettersen tror på en opptur for Ryan Giggs’ gutter.

Norwich kjemper jo mot nedrykk, og dere har et forferdelig tøft program igjen. Tror du at dere overlever?

Det er ingen tvil om at det blir tøft, og realistisk sett ser det vel mørkt ut. Jeg har tro på at vi kan slå Arsenal hjemme i siste kamp, men det spørs uansett om 35 poeng vil være nok til å overleve. Det skjer imidlertid alltid svært mye rart i bunnstriden de siste 4-5 kampene av sesongen, så jeg håper selvfølgelig i det lengste at vi skal kunne detonere en aldri så liten bombe mot United eller Chelsea.

Var det i dine øyne riktig å erstatte Hughton med populære Neil Adams, og hva slags effekt har det foreløpig hatt på laget?

Min personlige mening er at klubben gjorde rett i å sparke Chris Hughton, men jeg mener jo at dette burde vært gjort på et langt tidligere tidspunkt. Vi har slitt hele sesongen, og det har ikke vært ting som har tydet på at den dårlige trenden under Hughton ville snu. Resultatmessig har jo ikke managerbyttet hatt noen effekt foreløpig. Tross spillemessig fremgang har vi har tapt våre to kamper under Adams, men det er helt tydelig at stemningen i klubben har bedret seg betraktelig etter managerbyttet. Den største endringen ligger utvilsomt i at Adams er mer offensiv i tankegangen enn Hughton. Mens Hughton hadde et veldig fokus på forsvarsspillet, er Adams mye mer opptatt av angrepsspillet. Den offensive innstillingen har blitt veldig godt mottatt av egne fans, for det er ikke til å legge skjul på at spillestilen under Hughton ikke var veldig underholdende.

Hvilken United-spiller frykter du mest?

SKUFFET: Pettersen frykter et stygge magi fra denne mannen.
SKUFFET: Pettersen frykter et stygge magi fra denne mannen.

Er vel mange navn som kunne vært nevnt her, men aller mest frykter jeg nok Wayne Rooney. Han er en type spiller som plutselig avgjør jevne kamper ved hjelp av et øyeblikks magi.

Hvilke Norwich-spillere bør vi se mest opp for?

Tja, det er vel ingen lag i Premier League som har blitt direkte skremt av angrepsrekka vår denne sesongen, men dere skal se opp for Robert Snodgrass. Han er en spiller som alltid spiller med hjertet utenpå drakta og som veldig ofte står bak sjansene som skapes offensivt. Dødballene fra Snoddy kan forhåpentligvis bli et farlig våpen for oss.

Tips til Norwich-lagoppstilling?

Ruddy, Whittaker, R. Martin, Turner, Olsson, Snodgrass, Fer, Howson, Johnson, Redmond, Hooper.

Og til slutt: Resultattips?

Jeg får tippe litt ekstra med hjertet og håpe at vi har litt flaks og marginer med oss. En spennende batalje ender da med 2-1 seier til Norwich.

Hjemmesiden til Scandinavian Canaries kan du besøke her.

Powered by Labrador CMS