parris290123

– Vi burde ha avgjort kampen i førsteomgangen

United må bli mer nådeløse foran mål, mener søndagens matchvinner.

Publisert Sist oppdatert

Søndag avanserte Manchester United-kvinnene i FA-cupen etter å ha slått Sunderland 2-1 på bortebane.

Begge Uniteds mål ble scoret av Nikita Parris.

– Jeg er veldig glad for å score mål og spille godt for Manchester United, men det viktigste var at vi vant, sa Parris til MUTV etter kampen.

Det ble kanskje mer spennende enn mange hadde forventet, og en ganske dårlig gressmatte bidro nok til det – og i tillegg mener Parris at United må bli mer nådeløse foran mål.

– Når en kommer til steder som dette i FA-cupen, så bidrar gressmatta alltid til å utligne noe av forskjellen mellom lagene. Banen var ikke den beste, men Sunderland gjorde det også vanskelig for oss, med en 4-5-1-formasjon som vi måtte bryte ned på denne banen. En må være veldig presis med pasningene, men vi fikk det til å fungere, og i den andre omgangen var vi mye bedre med ballen. Vi straffet dem, og fikk dem til å løpe, og gjorde dem slitne, og det var slik målene våre kom.

– Vi burde ha avgjort kampen i førsteomgangen, vi hadde mer enn nok av sjanser, men vi traff ikke ballen skikkelig, eller så prøvde vi å dundre ballen forbi ti spillere og inn. I den andre omgangen skapte vi sjanser, men vi må bare være mer nådeløse, og så må vi velge de riktige pasningene.

Sunderland v Manchester United: Vitality Women's FA Cup Fourth Round
SENDTE UNITED VIDERE: Nikita Parris.
Powered by Labrador CMS