Imponerte av Newcastle

De engelske avisene skjønner at United føler seg snytt for to poeng, men skryter av Newcastles forvarsspill.

Publisert Sist oppdatert

Manchester Evening News er veldig imponerte av Newcastle, og skriver at selv Gabriel Obertan fikk det beste ut av seg på lørdag. Obertan var aldri i nærheten av å slå gjennom i United, men storspilte på gjestenes høyrekant. Avisen bruker ham som symbol på at det ikke gikk slik United ville i 1-1-kampen.

The Independent åpner med at en kontroversiell dommeravgjørelse ødela for United. De mener at det ikke skulle vært straffespark, og at Manchester City fikk en hjelpende hånd for å øke luken ned til byrivalen. De skriver også at United ble tydelig frustrerte i ettertid av avgjørelsen, og at det kan ha fjernet litt av de Rødes fokus.

– I likhet med kampen mot Benfica ble det ikke et godt resultat for United, men underholdningen var av øverste klasse, skriver The Guardian. Mens de fleste andre fokuserer på Uniteds overkjøring og den dårlige dommeravgjørelsen, mener avisen at Newcastle fortjente det ene poenget etter å ha forsvart seg godt og fikk et uheldig baklengsmål.

The Telegraph mener at søndagens kamp mellom Manchester City og Liverpool avgjør om 1-1 var et godt resultat for Sir Alex Fergusons menn eller ikke. De mener også at man ikke kan si sikkert om det var et riktig idømt straffespark eller ikke, siden reprisene viste at Rio Ferdinand både tok mann og ball.

Powered by Labrador CMS