vidic ferguson

Vidic om Ferguson-møte: – Er han gal?

Publisert Sist oppdatert

I Rio Ferdinands podkast Vibe With Five har hans tidligere stopperkollega Nemanja Vidic denne uken vært gjest.

Vidic ble først hentet til United fra Spartak Moskva i januar 2006, og det skulle ikke ta mange årene før han og Ferdinand utgjorde det flere fortsatt regner som tidenes beste stopperpar i Premier League.

I podkasten kommer Vidic inn på flere interessante temaer og artige historier, blant annet fra da han først tok turen til England for å signere for klubben.

– Da jeg og Buda (agenten) kom, reiste vi først til hotellet for å treffe spillerne. Dere (Rio og laget) hadde middag før en kamp. Jeg satt med Cristiano Ronaldo og Louis Saha ved enden av bordet, og etter det tok Fergie oss til et annet hotell, og han tok faktisk baggene fra meg og Buda og satte dem i bagasjerommet.

– Jeg sa «wow, tar du baggene for meg, dette er utrolig! Han er en normal mann, er han gal?», forteller Vidic, til stor latter fra Ferdinand og resten av panelet.

– Så reiste vi til hotellet, alt var strålende. Neste dag hadde jeg forhandlinger om alt som handlet om fremtiden min. Så tok han oss til flyplassen og, igjen, satte inn baggene og tok oss til flyplassen. Han sa «ok, ser deg om ti dager». På den tiden måtte jeg ha visum og alt slikt.

– Da jeg var på flyplassen, så jeg ut vinduet og sa «wow, jeg skal spille for Manchester United». Og jeg tenkte på Ferguson som tok baggene.

DRØMMEDUO: Nemanja Vidic har denne uken vært gjest i Rio Ferdinands podkast.

Det var imidlertid én ting Vidic glemte å forhandle om.

– Så begynte jeg å tenke «wow, jeg signerte for mindre penger enn jeg hadde i Spartak Moskva for Manchester United! Men glem det, jeg skal spille for Manchester United!

Vidic legger ikke skjul på at det først og fremst var folka i klubben og spillerne som faktisk hadde noe å si for ham.

– Hver gang jeg møtte Fergie, David Gill, spillerne, alt var veldig bra.

– Til syvende og sist var det viktigere for meg enn penger og hvor mye jeg skulle signere for.

Powered by Labrador CMS