Erfaring mot Norwich?

Engelske aviser mener Giggs vil satse på erfaring mot Norwich. Og 40-åringen krever skikkelig innsats.

Publisert Sist oppdatert

Mye har vært galt i Manchester United denne sesongen, og ryktene har gått om at Ryan Giggs og David Moyes har vært uenige i mye.

Nå er det Giggs selv som er sjef, og ifølge The Guardian og Daily Mirror blir det satset på erfaring mot Norwich.

Den legendariske midtstopperduoen Ferdinand og Vidic har maks fire kamper igjen før minst én av dem forsvinner, og avisene skriver at de to vil få sjansen sammen mot Norwich med Evra tilbake på venstrebacken.

Ingen av avisene nevner noe om hvem som kommer til å spille høyreback – Phil Jones spilte der mot Everton – men Daily Mirror mener å vite hva resten av laget blir.

Også på sentral midtbane blir det satset på erfaring, med Michael Carrick og Darren Fletcher sammen, mens det offensivt er mer ungt og spennende. Adnan Januzaj (første start siden Liverpool-kampen i midten av mars, om tabloidens info stemmer) og Danny Welbeck får tillit på hver sin kant, mens Juan Mata starter bak Wayne Rooney.

Det gjenstår å se hvor treffsikker denne infoen er.

Yngre krefter jager like bak disse gutta.
FÅR TILLIT: Men for å fullføre kampen må innsatsen være på plass for Ferdinand, Vidic, Evra & co.

Om spillerne ikke gir alt blir de ikke behandlet med silkehansker av Giggs.

– Som United-spiller må du sette standarder, og om du dropper ned under de standardene, som vi åpenbart har gjort denne sesongen… jeg ønsker å få standarden opp igjen her [på dette tidspunktet løftet Giggs armen for å illustrere poenget] som er der en Manchester United-spiller skal være. Og ikke i bare én kamp, men hver kamp.

– Hver gang du tar på deg den røde drakta så gir du alt du kan, ellers byttes du ut.

Powered by Labrador CMS