– Enighet om pris

United skal ha oppnådd enighet med både Chelsea og spilleren selv, og Nemanja Matic kan dermed bli United-spiller i løpet av de neste dagene.

Publisert Sist oppdatert

Nemanja Matic ser ut til å kunne bli Uniteds neste signering.

Serberen har god kjennskap til Mourinho – og omvendt – og de to liker åpenbart godt å jobbe sammen. Han har blitt regelmessig blitt koblet med United det siste året, og de siste dagene har ryktene tiltatt.

Mandag melder The Guardians Jamie Jackson om enighet mellom klubbene om pris, i tillegg til at det skal være enighet om de personlige betingelsene.

Det skal være snakk om en overgangssum på rundt £40 millioner, og lønn på cirka £155 000 i uka. Spilleren er ventet å signere i tide til å være med til USA på sommerturnéen. Mourinho ønsker Matic som Carrick-erstatter, ifølge Jackson.

The Sun skriver at Matic vil gjennomgå en medisinsk test med United i løpet av de neste to døgnene, og melder om samme overgangssum og lønn.

Chelsea er ventet å signere Tiemoué Bakayoko fra Monaco, og Manchester Evening News skriver at med en gang den overgangen er gjennomført, så vil United også sette i gang gjennomføringen av Matic-signeringen. Daily Mail har mye av den samme infoen, og legger til at Steve McNally (Uniteds klubblege) ikke kan være til stede på en eventuell medisinsk test før han returnerer fra ferie på torsdag.

Powered by Labrador CMS