NM

– Vi er ikke pigge i beina ennå

Publisert Sist oppdatert

United drar fra Loftus Road og sesongens andre oppkjøringskamp med en skuffende følelse, etter at møtet med QPR endte med nederlag og fire baklengs i sekken.

Det er likevel ikke slik at United ikke tar med seg noe fra kampen.

Flere av spillerne som er ventet å figurere på førstelaget kommende sesong fikk verdifulle minutter i beina, noe som på dette tidspunktet i oppkjøringen nok er minst like viktig som sluttresultatet.

Det påpeker også Uniteds kaptein i første omgang, Nemanja Matic.

– Det var viktig å få minutter i beina. Dette er vår andre kamp og vi har jobbet veldig hardt hver dag. Vi er ikke pigge i beina ennå, sier serberen til MUTV etter kampslutt.

VÅRE VURDERINGER ETTER KAMPEN: – Kampen ble et bevis på hvor viktig han kan være

Matic vil dog ikke stikke under en stol at et noe pinlig 4-2-tap for Championship-laget QPR ikke lever opp til Uniteds standard.

– Vi har ikke lyst til å finne unnskyldninger for dette resultatet, vi må gjøre det bedre. Nå vet ungene hva de må gjøre i seniorfotballen, sier Matic, før han understreker at han synes Uniteds unggutter jobbet hardt under kampen.

– På onsdag kommer en ny, god kamp mot Brentford, så vi må fortsette å jobbe for å forbedre oss, sier Matic.

OS
ENDTE MED NEDERLAG: Ole Gunnar Solskjær og resten av United måtte lørdag finne seg i at sesongens andre oppkjøringskamp endte med nederlag.

Samtidig som tap og fire innslupne mål ikke er det United ønsket å ta med seg fra lørdagens oppgjør, skal det sies at det naturligvis er bedre at nederlaget kommer nå og ikke når det virkelig gjelder.

Matic mener at tapet viser United hva laget må jobbe med før sesongen sparkes i gang om tre uker.

– Det er bedre å gjøre feil nå, slik at vi ser hvor vi kan forbedre oss og slik at vi kan renske unna disse feilene. Vi har fortsatt mange treningskamper å spille før sesongen begynner og forhåpentligvis blir vi klare til Leeds-kampen.

Powered by Labrador CMS