Sánchez i strupen på The Sun

Men journalisten slo umiddelbart tilbake.

Publisert Sist oppdatert

Den engelske avisen The Sun er mildt sagt omdiskutert, spesielt siden de driver i gråsonen eller gjerne krysser grenser for å få tak i stoff – og altfor ofte bryr seg lite om grunnleggende respekt. Alt for å få en historie.

Fredag skrev United-journalist Neil Custis en sak hvor han påstod at Alexis Sánchez hadde veddet 20.000 pund internt med Marcos Rojo om at Mourinho kom til å få sparken, og at chileneren hadde klaget på at han endte i United – siden alt ville vært bedre i Manchester City.

Da Mourinho fikk sparken skal han ha skrevet:

– Der ser dere. Det handlet bare om å være tålmodig.

Dette skal ha skjedd på meldingstjenesten whatsapp.

Fredag ettermiddag tok Alexis Sánchez, som fortsatt er ute med skade, imidlertid affære.

– Dette er falskt. José Mourinho hentet meg til verdens beste lag, og jeg takker ham for det. Vi er United som lag. Vi er Manchester United. Det handler om respekt. Jeg kan nesten ikke vente med å komme tilbake for å hjelpe laget. Vi skal bli bedre sammen. Lykke til i morgen, familien min, skrev Sánchez på Twitter.

The Sun-journalisten ville imidlertid ikke gi seg, og svarte med en gang.

– Dere kan tro hva dere vil om Sánchez-saken, men historien er korrekt.

– Han avslører seg selv ved å si at han er takknemlig overfor Mourinho mens han egentlig har oppført seg forferdelig mot ham. Han klaget også til lagkameratene om at det kunne vært bedre i City.

– Mourinho forsvarte Sánchez hele veien da han spilte dårlig, mens Sánchez altså åpenlyst kritiserte ham foran andre. Ikke vær naive, skriver Custis.

Powered by Labrador CMS