Historisk Van Persie!

Robin van Persie ble historisk etter hat-trick for Nederland mot Ungarn.

Publisert Sist oppdatert

Før kampen nevnte vi det i liveoppdateringen vår: Med hat-trick ville Robin van Persie bli den mestscorende for Nederland noen gang. Med to mål ville han tangere Patrick Kluivert, som var på topp med sine 40 mål før denne kampen.

Selvsagt scoret Van Persie. Og selvsagt tangerte han Kluivert. Før han like selvsagt gikk forbi ikke lenge etter pause. Mannen var ustoppelig, og det var ikke et hvilket som helst lag han gjorde det mot heller: Motstander var Ungarn, som lå på andreplass i gruppa før kampen.

Men det ble ingen match for et imponerende Nederland-lag, som var kvalifiserte for VM allerede før denne kampen. 8-1 ble det til slutt.

Bildet over viser Robin van Persie og Patrick Kluivert etter førstnevnte hadde tangert sistnevnte. Et vakkert øyeblikk! Van Persie står nå med 41 mål, noe ingen kan matche for det nederlandske landslaget. Tredjemann på lista er Dennis Bergkamp med sine 37 mål.

Manchester United - Portraits

Patrice Evra var også med på en storseier i dag. Frankrike vant 6-0 mot Australia i en privatlandskamp. Evra ha blitt byttet ut etter litt over en time, og da stoppet også scoringsfesten der.

Powered by Labrador CMS