– Vil få se det «virkelige United»

Nani tror alle snart vil få se det «virkelige Manchester United» i aksjon.

Publisert Sist oppdatert

Nani hadde ingen stor kamp mot Sunderland, men var involvert i Uniteds vinnermål. Portugiseren slo ballen inn i feltet, John O’Shea klarerte ballen bare sånn halvveis, og ballen endte hos Adnan Januzaj som banket den inn på hel volley.

– Det var en veldig bra seier for oss. Vi presterte godt etter at vi var uheldige og slapp inn et mål så tidlig. Phil Jones prøvde å blokkere, og den gikk i Vida [Nemanja Vidic, journ.anm.] og landet på riktig sted for dem, sier Nani til ManUtd.com.

– Men jeg syns vi spilte godt i andreomgangen.  Hvis vi kan nå opp mot vårt maksnivå i de neste kampene, vil vi vise frem det ekte Manchester United.

– Vi visste at det alltid er vanskelig å komme til Sunderland, men vi har hatt noen veldig gode resultat der også. Vi visste at vi måtte spille bedre enn det vi gjorde i førsteomgangen, og vi måtte bare finne de riktige øyeblikkene for å komme tilbake.

Våren 2010 var Nani forskjellen mellom lagene på Stadium of Light, denne gangen var det Adnan Januzaj.

– Det var en god dag for ham. Vi vet at han har ferdighetene, og at han er en god spiller. Han har sjansen til å ta det neste steget, og jeg håper at han kan hjelpe laget vårt mer.

Men nå er det VM-kvalifiseringen Nani fokuserer på, og det ser for øyeblikket ut som det går mot play-off for Portugal.

– Vi må vinne de neste kampene, og se om Russland taper poeng. Men vi vil fokusere på å vinne våre egne kamper. Vi er praktisk talt klar sikret play-off, i det minste, men vi får se hva som skjer denne uken.

Powered by Labrador CMS