Forventer brytekamp

– De er fysiske og vanskelige å spille mot, sier Nani før møtet med Stoke.

Publisert Sist oppdatert

Pottemakerne har tapt syv av de åtte siste møtene med Manchester United, men laget fra Staffordshire har slått godt fra seg så langt denne sesongen.

På de syv første kampene har de allerede møtt Liverpool, Chelsea og City, men Tony Pulis’ stripekledde tungvektere har bare gått tomhendte av banen én gang.

– Det er alltid vanskelig å møte Stoke. De spiller en annen type fotball i forhold til de andre lagene i Premier League, og de er svært fysiske og har mange sterke spillere, sier Nani til ManUtd.com.

Den portugisiske kantspilleren oppfordrer lagkameratene til å spille sitt eget spill.

– Ja, for det blir vanskelig å vinne dersom vi blir med på deres spill – som jo er i luften. Vi spiller på hjemmebane og må ha troen på at vi skal ta tre poeng. Vi skal vinne alle hjemmekamper, sier han.

Kampen mot Stoke markerer starten på det som blir en svært hektisk periode for Manchester United; i løpet av bare fire uker skal Sir Alex Fergusons gutter i aksjon hele syv ganger.

For Nani handler det uansett om å hele tiden ta én kamp av gangen.

– Vi er inne i en god periode der vi har fått med oss gode resultater. Vi har en god porsjon selvtillit om dagen, men vi må ikke sette oss langsiktige mål. Nå handler det i stedet om å vinne neste kamp i jakten på å gå til topps, avslutter han.

Powered by Labrador CMS