– Pogba til Juventus? Om jeg sier noe er det alltid noen som blir fornærmet

Paul Pogbas omdiskuterte agent Mino Raiola har gitt seg selv munnkurv.

Publisert Sist oppdatert

Mino Raiola har provosert både United-fansen og tidligere spillere med sine kontroversielle utspill om den franske United-stjernens fremtid på Old Trafford.

LES OGSÅ: – United bør kutte båndene til Raiola

Raiola har flere ganger sagt at Pogbas fremtid ligger et annet sted enn i Manchester, men nå vegrer den kontroversielle agenten seg for å være bombastisk i sine uttalelser.

FÅR ROS: Ole Gunnar Solskjær har flere ganger fått ros for måten han har taklet den betente situasjonen rundt Paul Pogba på, men er det nok til å få franskmannen til å bli på Old Trafford?

– Paul Pogba til Juventus? Jeg kan ikke snakke om Pogba fordi folk blir nervøse av det og de sover ikke om natten. Jeg må jobbe i det stille. Snakker jeg er det alltid noen som blir fornærmet, sier Raiola til den italienske avisen Tuttomercato.

Pogba, som for tiden er ute med en muskelskade han pådro seg mot Everton, har vært i storform etter nyttår og ble matchvinner mot både Burnley og Fulham i tillegg til å levere en rekke bunnsolide kamper.

Kontrakten til franskmannen går ut sommeren 2022 og det er ventet at United enten vil selge Pogba i sommer eller strekke seg langt for å få Pogba til å signere en ny kontrakt.

Raiola hevder han ikke liker de intense spekulasjonene om klientens fremtid.

– Pogba må få fred. Jeg vil gjøre det jeg må i det stille og ikke foran media, sier Raiola.  

Powered by Labrador CMS