– Det finnes ingen bedre duo

Mikael Silvestre hyller Robin van Persie – og samarbeidet med Wayne Rooney.

Publisert Sist oppdatert

I fjorårssesongen ble spissduoen toppscorer for hvert sitt lag, men denne sesongen har det dødelige samarbeidet de to i mellom resultert i totalt elleve scoringer og like mange målgivende.

Mikael Silvestre tror Manchester United-supporterne har enda mer glede i vente.

– Van Persie og Rooney har potensial til å forme et vidunderlig samarbeid. Robin kom for å vinne trofeer, mens Rooney fortsatt er tørst på suksess. Dermed finnes det ingen bedre duo, sier den tidligere United- og Arsenal-spilleren til BBC.

Ryan Giggs mener signeringen av Van Persie har gitt samtlige United-spillere et løft.

– Ja, det er slikt som skjer når verdensklassespillere blir signert. På den måten er vi spillere helt like supporterne. Vi gleder oss til å se og spille med kvalitetsspillerne som kommer, og Robin er av den kategorien. Det har han bevist med sine mange scoringer, sier Giggs til ManUtd.com.

Van Persies målteft var på ingen måte ukjent for Ryan Giggs. Waliseren har imidlertid også latt seg imponere voldsomt over nederlenderens totale bidrag i United-trøyen.

– Ja, for det er ikke bare scoringer han bidrar med. Han har en glimrende dødballfot. Vi har så absolutt ikke hatt for vane å score på cornere og slikt de siste årene, men der har Robin kommet med viktige bidrag. Med Robin får du altså med enn bare scoringer.

Powered by Labrador CMS