– Blir sagt mye tullball

Michael Carrick synes det blir skrevet mye rart i avisene.

Publisert Sist oppdatert

Søndag er det en ny kamp. Det er en ny muligheter for tre poeng, og det er en ny mulighet for å starte en seiersrekke.

Allerede onsdag skal Manchester United til London, hvor de møter serietoer Arsenal. Onsdagens motstander ligger hele 15 poeng foran fjorårets seriemester, men med seier i de to neste kampene vil United minske avstanden til ni poeng.

Michael Carrick henger ikke med hodet selv om resultatene ikke har gått Uniteds vei denne sesongen.

– Man må holde seg positive og fortsette å tro på seg selv. Vi har gode nok spillere til å få bedre resultater og snu situasjonen. Folk vil stille spørsmål, men i fotball kan det gå fra veldig ille til det motsatte på veldig kort tid, uttalte han i et intervju med United Review.

Den dyptliggende playmakeren synes supportere og media kan være i overkant resultatorienterte.

– Hvis vi vinner vil alle snakke om hvor gode spillere vi har, og hvor godt lag vi har. Om vi har en rekke med dårlige resultater, går man plutselig fra å være en av de beste spillerne til at folk setter spørsmålstegn ved deg, sa Carrick, før han la til:

– Det er sånn det funker, spesielt rundt denne klubben. Det er så mye oppmerksomhet og fokus knyttet til det å spille for Manchester United. Og vi har ikke hatt en god sesong så langt, så det er forventet. I den situasjon er det helt avgjørende å holde hodene oppe. Det meste av det som blir sagt er tullball, så vi fortsetter bare å tro på oss selv.

Manchester United – Fulham sparkes igang på Old Trafford klokken 17.00 søndag.

Powered by Labrador CMS