– Ikke avskriv oss

Michael Carrick er ikke skremt av avstanden opp, og tror ikke rivalene er bedre denne sesongen.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United har ikke fått noen kanonstart på denne sesongen, og ligger i øyeblikket på en 8. plass – åtte poeng bak Arsenal. I neste serierunde møtes nettopp Manchester United og Arsenal, og da kan avstanden minskes til fem poeng, men den kan også øke til elleve poeng.

Lørdag imponerte United voldsomt i den første omgangen mot Fulham, men roet ned etter at Rooney hadde satt inn 3-0 for bortelaget. Dette var første gang for sesongen at United har klart to seirer på rad, og mange tror nå at fjorårets ligamestere er på rett spor.

Samtidig er United i kvartfinalen i Capital One Cup, og har også en halv fot i åttedelsfinalen i Champions League etter syv poeng på de tre første kampene. Michael Carrick advarer de som avskriver United i kampen om seriegullet.

– Det er ikke lurt å avskrive oss, åpnet han, og la til:

– Det som er bra, er at selv om vi ikke har hatt en fantastisk start, har vi mye tid på å rette opp det.

Carrick er ikke skremt av avstanden opp til tittelmotstanderne, og tror heller ikke at de argeste rivalene er bedre denne sesongen.

– Om man setter ting i kontekst, er det ingen krise at vi har denne avstanden opp, poengterte midtbanespilleren, og avsluttet:

– Jeg tror egentlig ikke at rivalene våre er sterkere i år. Det er nokså likt. Vi tror fortsatt at vi har en sjanse.

Powered by Labrador CMS