På trening med Carrick

Hvem får plass på Carricks «five-a-side»-lag?

Publisert Sist oppdatert

I denne ManUtd.com-serien har turen i dag altså kommet til Uniteds 33 år gamle midtbanespiller, Michael «it’s hard to believe it’s not Scholes» Carrick.

Hvilken del av treningen liker du best?
– For å være ærlig så liker jeg alt. Det er mye variasjon for tiden, med både pilates, yoga, og den slags. Og så har vi utendørstrening, møter og analyse; hele pakken. Vi er heldige som har alt dette. Forskjellene er stor fra den gang jeg begynte å spille fotball.

Hvem er  mest konkurransesugen på trening?
– Alle sammen. Det er ingen som egentlig peker seg ut, men det betyr ikke at konkurransen ikke eksisterer. Vi går til hver eneste dag med mål om å vinne og være den som trener best. Det er derfor ingen peker seg spesielt ut, fordi alle prøver like hardt.

Hvor alvorlig tar du kamper og andre utfordringer som følger med på trening?
– Det er alvorlig – du vil ikke tape. Jeg tror det ligger innebygget i oss alle, uansett om vi spiller bordtennis, biljard, snooker, eller hva som helst. Konkurransen er bestandig hard, for  du har aldri lyst til å være den som må tåle å bli mobbet i garderoben etterpå.

Manchester United Training Session

Hvem er din største helt på treningen. Da tenker vi på den i støtteapparatet som vanligvis legger til rette for å gjøre dagen din best mulig?
– Carol og Rita på kjøkkenet. De terger meg alltid, selv om jeg ikke vil si at de nødvendigvis gjør dagen min bedre.

Hvor viktig er treningsstudioet for spillerne?
– Viktigere enn noen gang. Før dreide det meste seg om rene fotballferdigheter, men nå skjer alt så hurtig. Derfor er styrke, kraft og smidighet blitt desto viktigere. Det kreves så mye mer, så studiotreningen er viktig.

Som vanlig vil vi avslutte med å be deg plukke ut fire kolleger til ditt «five-a-side»-lag. Hvem kommer med?
– Da går jeg fullt og helt for å angripe, så det blir Falcao, Ángel, Robin og Wazza.

Powered by Labrador CMS