– En stor takk til alle sammen

Ryan Giggs, Nemanja Vidic, Steve Bruce og Michael Carrick. Les reaksjonene fra Hull-kampen her!

Publisert Sist oppdatert

En emosjonell kveld på Old Trafford med Nemanja Vidic Old Trafford-avskjed og Ryan Giggs sin foreløpig siste kamp som manager på Old Trafford. Les alle reaksjonene etter kampen her!

Ryan Giggs tale

– Jeg vil bare gi et stort takk til alle spillerne og hele staben for støtten deres dette året. Spesielt takk til Nemanja, som forlater oss etter i år. Han går med de beste ønsker og suksessen de siste årene. Vi vet det har vært tøft denne sesongen og vi har vært bortskjemte med all suksessen som vi har hatt. Støtten deres i år har aldri forandret seg, dere har alltid støttet laget og støtteapparatet og jeg er sikker på at de kommende årene vil vi få suksess.

– Jeg vil bare si at dere må fortsette å støtte oss, dere har nå fått et lite glimt av fremtiden og det er hva denne klubben handler om. Vi står aldri i ro, vi gir alltid ungdommer sjansen og vi prøver å spille attraktiv fotball. Noen ganger vinner vi ikke, men vi gir alltid vårt beste så fortsett å støtte oss og de gode tidene vil komme fort tilbake. Tusen takk!

Nemanja Vidic tale

TALE: Vidic med sin tale.
TALE: Vidic med sin tale.

– Jeg er stolt å ha vært en del av denne klubben og jeg har hatt mange gode stunder her. Det er litt vanskelig for meg å snakke akkurat nå fordi følelsene tar overhånd. Jeg vil først av alt takke spillerne, managerne og trenerne som har jobbet med meg på Carrington. Tusen takk for alt og spesielt til dere, fans, for dere har vært spesiell for meg. Takk til dere alle, fra innerst av hjertet! Tusen takk.

Steve Bruce

– Vel, det var frispark før det andre målet, vi åpnet opp og spilte bra i 2.omgang og vi kom tilbake i kampen akkurat i tide. Så hadde vi noen muligheter, det var en god treningsøkt for oss og med alle folkene som var på kampen gir det oss en god erfaring før cupfinalen om en liten stund.

– Det var mange som gjorde en god innsats og det er en fantastisk å ha slike spillere i troppen. Jeg kan dessverre kun velge elleve og det er slik fotballen er. Det er mange av de som fortjener å spille (FA-cupfinalen), men som jeg sa så kan jeg kun velge elleve.

– Matt Fryer viste oss igjen hvilken god spiller han er. Han scoret et bra mål i dag og gjorde en forskjell når han kom inn, gjorde en forskjell i semifinalen (i FA-cupen) så det er ikke tvil om at han er erfaren nok til å spille den Fa-cupfinalen.

– Det kan ikke være mørke tider når du har en spiller som Januzaj som starter. Han er kun 18 og ser ut som en virkelig god spiller også har du selvfølgelig gutten som også scoret. De kommer alltid til å produsere gode unge spillere, det er en del av DNA-et og Januzaj er for meg en av de mest spennende unge spillerne i Europa og han ser ut som en helvetes god spiller.

– Hvis jeg var like god som han (Nemanja Vidic) er det nok for meg, fordi han har vært en utrolig spiller og har vært utrolig i de 8-9 årene han har vært her og som kaptein også.

Michael Carrick

VENNER: Carrick og Vidic.
VENNER: Carrick og Vidic.

– Vi ville absolutte bra. Det ble aldri en helt vanlig kamp og kom nok aldri til å bli det heller, men å score tre mål og spille veldig bra, og for ungguttene som kom inn er det nok helt fantastisk. Er nok de som stjeler overskriftene i morgen. Det var en god avslutning for Vida og det hadde vært fantastisk hvis Giggs hadde scoret på slutten der, men det hadde nok blitt for mye.

– Vi har prøvd å hjelpe dem (ungguttene) og gjøre de så komfortabel som mulig. Manageren har gitt de en sjanse og det er fantastisk å se de unge gutta komme inn og virkelig ta sjansen de får.

Nemanja Vidic

– Det var hardt på mange måter, fordi det er min siste kamp på Old Trafford og det har vært et tøft år her. Vi feiret heller ikke noe trofe denne gang. Vi har hatt en tøff sesong og spesielt på Old Trafford og jeg har hatt et tøff kveld med å forlate Old Trafford og det var veldig emosjonelt.

– Det er hardt å forlate, men hjertet mitt vil for alltid være i denne klubben.  Jeg har hatt så mange fantastiske personer rundt meg og jeg vil for alltid se United-kamper og for alltid være her for å støtte United.

– Det er godt å ha unge spillere som kommer opp gjennom ungdomssystemet, det er oppmuntrende for trenere og spillere. Det viser at du kan jobbe hardt for å få vise hva du er kapabel for. Det er to gode unge spillere som spilte i dag og hvis de fortsetter å trene slik de har gjort har den en stor sjanse å oppnå suksess her.

– Det er vanskelig å si (om hvem som bør ta over managerposisjonen) og det er opp til styret å bestemme. Jeg må si at Ryan har gjort hatt gode treninger og hardt arbeid i de siste dagene og han har et stort managertalent, til å bli en god manager. Selv om han ikke skulle få sjansen denne gangen, har jeg troen på at han en gang i fremtiden kan bli manager for denne klubben.

– Som jeg sa på banen: En stor takk fra bunnen av hjertet til fansen og det har vært en nytelse å spille her fra dag en. Jeg må si takk til alle spillerne som jeg har spilt med, managerene og spesielt Sir Alex som har vært fantastisk for meg. Takk til alle trenerne og støtteapparatet.

Ryan Giggs

AVSKJED?: Giggs i aksjon.
AVSKJED?: Giggs i aksjon.

– Ja, talen var litt emosjonell, men jeg har blitt vant til å snakke de to siste ukene. Men det måtte sies, vi måtte takke fansen i det som har vært en vanskelig sesong og slik som de har støttet oss. Vi ville bare vise vår takknemlighet som spillere og støtteapparat i denne vanskelige sesongen.

– Manchester United gir alltid unge spillere sjansen og det er opp til de å ta den og det gjorde de i dag.

– Jeg var ikke fornøyd med søndagens resultat, jeg var ikke sint, men bare skuffet etter at vi uken før hadde gjort det veldig bra. Jeg ville bare friske ting litt opp, fansen vil huske unge spillere og hvis de gjør en liten feil, men ja jeg tok sjansen på to tre av dem. Michael, James og Tom har vært i klubben siden de var 8-9 år og Adnan siden han var 12-13 år så det var fantastisk å se dem og de fortjente all applausen.

– Wilson skuffet ikke og jeg ville også spille Fellaini sammen med han der for å ta av litt av presset av Wilson. Det funket jo, da de samarbeidet jo på det første målet og det var godt å se at James fikk to mål.

– Nemanja hadde spilt i de to tidligere kampene, så tanken var at han skulle få 10-15 minutter i dag, men han kom jo på tidligere på grunn av Jones skade. Han har vært en fantastisk spiller de siste 8-9 årene og er en fantastisk forsvarspiller.

– Vi må prøve å vinne den siste kampen og hvis vi kvalifiserer oss til Europaspill er jo det topp. Jeg vil ikke skifte mening på at denne klubben hører til ute i Europa og bør spille i Europa, så vi får bare prøve å finne vår siste kamp og krysse fingrene.

Powered by Labrador CMS