Vidic blir hjemme!

Fortsatt ikke skadefri.

Publisert Sist oppdatert

United er fullstendig ribbet for forsvarsspillere til bortemøtet med Wolfsburg i morgen kveld. Da troppen satte seg på flyet til Tyskland i formiddag, var Patrice Evra den eneste etablerte forsvarsspilleren som reiste. Ikke engang Ritchie De Laet, som satt på benken mot West Ham, var med da United-spillerne sjekket inn på Manchester Airport.

Nemanja Vidic mistet kampen i London på grunn av influensa, og serberen er ikke frisk nok til å spille mot de tyske mesterne. Det er kun to rendyrkede forsvarspillere som er med til Wolfsburg; nevnte Evra og unge Oliver Gill, som er sønn av United-direktør David.

Fram til nå var håpet at Vidic kunne utgjøre midtstopperparet med Michael Carrick på Volkswagen Arena. Nå blir det altså to stoppervikarer som må i aksjon. Sir Alex Ferguson har tatt ut en tropp på bare 19 mann.

I angrepet er det også nøkkelspillere som mangler. Verken Wayne Rooney, Ryan Giggs eller Dimitar Berbatov er med.

Troppen: Foster, Gabriel Obertan, Magnus Eikrem, Paul Scholes, Darron Gibson, Antonio Valencia, Oliver Gill, Michael Carrick, Matt James, Michael Owen, Darren Fletcher, Danny Welbeck, Ji-sung Park, Anderson, Patrice Evra, Cameron Stewart, Tomasz Kuszczak, Nani, Oliver Norwood.

Hvem tror du får oppgaven med å utgjøre Uniteds forsvarsfirer i morgen? Skal vi le eller gråte over alle skadene? Logg inn og kommenter!

Powered by Labrador CMS