– Memphis vil lykkes

De Telegraaf med Memphis-relaterte sitater fra Arjen Robben.

Publisert Sist oppdatert

Etter at Memphis Depay tidligere denne uken dukket opp med noen interessante uttalelser i nederlandsk presse, blant annet med avsløringen om at han synes perioden etter sommerens overgang fra PSV Eindhoven har vært tøff, har 21-åringen vært et hett tema, også i den nederlandske landslagsleiren.

Dette fremkommer i Nederlands største avis, De Telegraaf, som i fredagens utgave har trykket sitater fra Memphis’ landslagskollega Arjen Robben. Der uttaler Bayern München-stjernen at han ønsker å hjelpe Memphis med å finne igjen sitt gamle jeg.

Netherlands Training Session & Press Conference
ARJEN ROBBEN

– Selvfølgelig ønsker jeg å hjelpe ham. Som spillere prøver vi å hjelpe hverandre og laget. Memphis er en talentfull fotballspiller som har havnet i en vanskelig situasjon. Jeg kan gi ham råd, men han må selv takle problemene. Han må bare jobbe hardt, vise styrke og riktig mentalitet. Det er viktig for hans utvikling som fotballspiller.

– Solen skinner ikke bestandig, og vanskelige perioder oppstår, spesielt når man er  ung, sier Robben, og advarer om at United-spilleren fortsatt har en lang vei å gå.

– Men talentet er der, så om han bare jobber hardt og målbevisst nok, da er jeg sikker på at han vil lykkes.

Powered by Labrador CMS