MANCHESTER, ENGLAND - AUGUST 05: (EXCLUSIVE COVERAGE) Memphis Depay of Manchester United in action during a first team training session at Aon Training Complex on August 5, 2015 in Manchester, England. (Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

– Definitivt bedre

Memphis Depay om utvikling og Tottenham.

Publisert Sist oppdatert

Fredag formiddag ble draktnumrene for 2015/16-sesongen klare, og Memphis Depay tok mange av overskriftene da han fikk det ikoniske nummer 7. Samme dag, snakket Depay med MUTV om sesongen som sparkes igang lørdag formiddag.

– For meg er det imponerende å se stallen. Alle er talentfulle, alle er sterke og alle er raske. Det er nytt for meg og du kan føle forskjellen på nivået iforhold til hvor jeg kom fra. Her er det et høyt nivå på trening hver dag, det har definitivt gjort meg bedre.

Lørdagens sesongåpning mot Tottenham kan bli Depays offisielle debut for United.

– Jeg har sett litt på Tottenham og det er klart for meg at de er et lag som vil spille fotball, men vi er Manchester United og uansett hvem vi møter på Old Trafford, så skal vi vinne.

– Jeg har hørt mange historier fra spillere om å debutere og det virker utrolig. Jeg håper jeg kan gjøre det samme på lørdag. Jeg vet ikke hva jeg skal forvente, jeg har simpelt ikke ord for det. Jeg må oppleve det selv.

Tror du Depay debuterer – og hvordan tror du han vil gjøre det?

Powered by Labrador CMS